Algemeen

Foto Marvel-film 'Black Widow' geeft de mysterieuze Taskmaster prijs

De schurk uit de volgende Marvel-film.

door Bram de Groot om 11:45 in Algemeen
Nu Thanos verdwenen is uit het Marvel Cinematic Universe moeten de franchise op zoek naar nieuwe tegenstanders. In Marvel Studios' Black Widow krijgen we de mysterieuze Taskmaster te zien. Het is nog onbekend welke acteur het masker draagt.

Hieronder zie je een nieuwe foto van het personage dat debuteerde in de comic The Avengers #195 uit mei 1980, bedacht door schrijver David Michelinie en tekenaar George Pérez. Het mysterieuze personage was uiteraard al te zien in de trailer, mar onderstaand beeld via een Topps-kaartje geeft de duidelijkste blik tot op heden.


Wie is Taskmaster
Het is nog onduidelijk welke rol het personage krijgt in de Marvel-film waarin we een blik krijgen op de herkomst van Scarlett Johanssons Black Widow en ook heel wat personages uit haar verleden ontmoeten, met onder meer Alexei Shostakov / Red Guardian (David Harbour), Melina (Rachel Weisz) en Yelena Belova (Florence Pugh).

De 24e film in het Marvel Cinematic Universe, geregisseerd door Cate Shortland, bekend van de films Berlin Syndrome en Lore, en de 1e film in de vierde fase verschijnt op 29 april in de Nederlandse bioscoopzalen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Warnabrother

Avatar

Task-manager is een echte killer

NieuwsFilm