Algemeen

Eerste reacties 'The Call of the Wild': "De ultieme vader-film"

Harrison Ford krijgt prima cijfers

door Niels van Arkel om 12:24 in Algemeen
Komende donderdag verschijnt de nieuwste Disney film The Call of the Wild in de Nederlandse bioscopen. In de VS hebben verschillende critici en filmkijkers de film al kunnen zien. Filmtotaal zet de eerste reacties op een rij.

We starten met Variety: "Alhoewel de film van goedkope humor aan elkaar hangt, heeft het een prachtige boodschap en een karakterontwikkeling om u tegen te zeggen. Harrison Ford speelt met zijn ziel en ademt minimalisme, uiterlijk en innerlijk."

Vader-film
Entertainment Weekly geeft de film een 8 (B) en schrijft daarbij: "The Call of the Wild is de ultieme vader-film. Als de kijkers op zoek zijn naar een nieuw verhaal, blaffen ze niet naar de goede boom. Maar soms is dat ook niet nodig."

Call of the Wild wordt niet van alle kanten positief ontvangen. The Wrap heeft het bijvoorbeeld over "een trage, troosteloze en emotieloze film met een middelmatige look." Ook The Hollywood Reporter spreekt over slechte visuele effecten.

Twitter
Dan hebben we nog wat kritische (en kritiekloze) Twitterberichten over de film.

The Call of the Wild draait vanaf woensdag in de bioscoop.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Hoe kan het dat ik soms meerdere dagen minder last heb van de advertenties/reclames en dat het vandaag weer zwaar irritant is.
Het word je echt door je strot gedrukt, ben maar weer eens blind aan het typen.
Mag ik zeggen dat het kut is!!!
Of moet ik zeggen genderneutraal?

meanrat

Avatar

Zoals Yolanda Machado zegt; CGI is veel te veel gebruikt. Dat kun je al zien in de trailer. Disney+ staat momenteel vol met hondenfilms. Ook veel films die zich in de sneeuw afspelen. Vele van die films zijn al lang geleden gemaakt en konden geen CGI gebruiken. Gelukkig maar.

Toch steekt daar eentje uit: Togo. Die is zeer recent en bevat, qua hond dan, geen CGI. Tenminste, niet dat ik bemerk. Maar uit de trailer al van deze film zie je heel erg veel CGI shots voorbijkomen. Ook de gezichtsuitdrukking van de hond is volgens mij heel vaak vermenselijkt. Een hele foute keuze.

Lewis

Avatar

Verschrikkelijke nep hond

SeanDeNiro

Avatar

Het lijkt me een zeikfilm van de bovenste plank. Met een computer bijgeschaafde hond als bonus. Triest tot de macht treurig.

SteefL

Avatar

Ultieme vader film... Darth vader?

SteefL

Avatar

Inderdaad, ziet er vreselijk uit, die CGI hond... Ik heb laatst White Fang gekeken. Hoe ze die scene met die beer gecontroleerd en veilig hebben kunnen filmen weet ik niet, maar sjezus, dat was gelukkig lang voor de CGI tijd... Knap gedaan hoor!

Sunspot

Avatar

Die hond heeft Harrison denk zin gegeven in weer acteren :D.

Ben benieuwd

NieuwsFilm