Stoere eerste foto's uit Netflix-thriller 'Extraction' met Chris Hemsworth

Thor-acteur Chris Hemsworth binnenkort in actie op Netflix.

Eind 2021 zien we acteur Chris Hemsworth weer als Thor in zijn vierde solofilm in het Marvel Cinematic Universe. Tot die tijd is hij in minimaal één andere film te zien, namelijk een thriller op Netflix. Nu hebben we de eerste foto's!

In Extraction speelt Hemsworth het personage Tyler Rake. Hij is een schimmige huurmoordenaar die wordt ingehuurd om de ontvoerde zoon van een internationale misdadiger op te sporen en naar huis te brengen. Via USA Today zie je hieronder de eerste foto's uit de film, én een foto met debuterend regisseur Sam Hargrave, eerder onder meer de stuntcoördinator en second unit-regisseur bij de laatste twee Avengers-films.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Vies en bloederig
De makers wilden ervoor zorgen dat Hemsworth niet teveel het Thor-imago mee zou nemen. "We probeerden hem vies en bloederig te maken, met meer stoppels en een baard. En we sloegen hem gewoon in elkaar," zei Hargrave tegen USA Today. "Maar het leek erop dat hoe meer vuil en bloed we op hem smeerden, hoe knapper hij werd. Dus daar hebben we in gefaald."

Extraction, ook met rollen voor David Harbour (Black Widow) en Derek Luke (Self/less), moet op 24 april op Netflix verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair