Celebrity

Ben Affleck over zijn allergrootste fout: "Ik wist niet meer wat ik moest doen"

Hij heeft er nog steeds spijt van.

door FilmTotaal om 15:36 in Celebrity
Ben Affleck maakte jarenlang deel uit van een van de Hollywood-powerkoppels. Tien jaar was de beroemde acteur/regisseur getrouwd met Jennifer Garner, maar daar bleef het ook bij. Het paar ging uit elkaar, iets waar de 47-jarige Affleck zich in een recent interview over uitliet.

Zo begon de Argo ster: ''Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik had maar éen ding voor ogen om zo snel mogelijk van de pijn af te komen. Je denkt dan dat het beter zal gaan als je eet, drinkt, sex hebt, gaat gokken, shoppen, maar al die dingen maken het eigenlijk alleen maar erger. Toch ga je ermee door, want je denkt nog steeds dat het de oplossing is om ervan af te komen. Dan begint pas de echte pijn. Het wordt een vicieuze cirkel waar je niet meer uit komt''.

Bergafwaarts
''Toen het in de relatie minder begon te gaan, begon ik nog meer te drinken. Dat hielp natuurlijk al helemaal niet. Uiteindelijk gingen we dan uit elkaar. De scheiding is ongetwijfeld hetgene waar ik in mijn leven de meeste spijt van heb. Lange tijd voelde ik me ook schuldig en beschaamd, maar dat heb ik nu gelukkig achter me kunnen laten. Het is ook niet gezond te lang stil te blijven staan bij je fouten. Ik heb zeker fouten gemaakt. Ik heb dingen gedaan waar ik nog steeds spijt van heb. Maar je moet er van leren en verder gaan''.

NieuwsFilm