Ook 'Venom'-acteur tekent voor 'Jurassic World 3'

Ook 'Venom'-acteur tekent voor 'Jurassic World 3'

Voor een mysterieuze rol...

Er komt meer en meer nieuws uit over het derde en afsluitende Jurassic World-deel. Zo liet hoofdrolspeler Chris Pratt recentelijk nog weten dat de trilogie met een knaller van het kaliber Avengers: Endgame zal afsluiten. Ook deelde Bryce Dallas Howard een paar dagen geleden nog de eerste blik op haar personage. Nu is er weer nieuws: Venom-acteur Scott Haze heeft ook voor de film getekend.

Er wordt echter tamelijk mysterieus gedaan over zijn rol, aangezien er buiten zijn aankondiging verder niks bekend werd gemaakt over wie de acteur zal spelen. Buiten Venom was Haze de laatste jaren ook te zien in films als Child of God, Midnight Special en zal hij dit jaar ook nog in de horrorfilm Antlers spelen.

Cast
Buiten Haze zijn er eveneens andere nieuwkomers. Zo hebben Mamoudou Athie, DeWanda Wise en Dichen Lachman allen rollen weten te scoren voor het derde deel, terwijl Jake Johnson en Omar Sy terugkeren. Ook zullen de Jurassic Park-sterren, Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum in Jurassic World 3 te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair