Algemeen

Ook 'Venom'-acteur tekent voor 'Jurassic World 3'

Voor een mysterieuze rol...

door Wouter Drummen om 13:22 in Algemeen
Er komt meer en meer nieuws uit over het derde en afsluitende Jurassic World-deel. Zo liet hoofdrolspeler Chris Pratt recentelijk nog weten dat de trilogie met een knaller van het kaliber Avengers: Endgame zal afsluiten. Ook deelde Bryce Dallas Howard een paar dagen geleden nog de eerste blik op haar personage. Nu is er weer nieuws: Venom-acteur Scott Haze heeft ook voor de film getekend.

Er wordt echter tamelijk mysterieus gedaan over zijn rol, aangezien er buiten zijn aankondiging verder niks bekend werd gemaakt over wie de acteur zal spelen. Buiten Venom was Haze de laatste jaren ook te zien in films als Child of God, Midnight Special en zal hij dit jaar ook nog in de horrorfilm Antlers spelen.

Cast
Buiten Haze zijn er eveneens andere nieuwkomers. Zo hebben Mamoudou Athie, DeWanda Wise en Dichen Lachman allen rollen weten te scoren voor het derde deel, terwijl Jake Johnson en Omar Sy terugkeren. Ook zullen de Jurassic Park-sterren, Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum in Jurassic World 3 te zien zijn.

31 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Vond iedereen de vorige Jurassic World Fallen Kingdom echt een topper of waren er ook mensen die de film vonden tegenvallen?

Overlord

Avatar

Smiley face Hij doet het gewoon weer !

Coola

Avatar

Hopelijk gaat deze film net zo awesome en goed worden als z'n voorganger. Fallen kingdom was geweldig.

gbfan

Avatar

fallen kingdom was poep van de eerste plank.
En die komt mijn schap ook niet in. Waren ze op het eiland gebleven en het verhaal daar gerekt tot de uitbarsting en op t einde misschien een slotstuk in de mansion zonder weer die genetisch bullshit was t misschien wat geworden.
Maar dit was echt schijt en heb ook weinig vertrouwen in het laatste deel

Coola

Avatar

@Master Of Films

Off topic much?

En leuk dat je m'n eigen filmpjes gaat sturen ????????‍♂️


Anyway weer on topic.

De beste keuze die ze gemaakt hebben met fallen kingdom is dat de dinosauriërs nu in de bewoonde wereld rondlopen.

Frietgezicht

Avatar

@ MOF, ben even verder gaan kijken en aardig schokkende video gezien(titel : levend buffet) waarin een kikker levend opgegeten wordt door zijn kat.
Zijn filmsmaak is 1 ding maar dit is wel een bevestiging van een steekje los. Ziek kereltje.

Master Of Films

Avatar

Whahaha. Die Coola toch. Die blijft maar grappen maken dat Fallen Kingdom zo geweldig is. Smiley face Ik hou wel van die humor. Smiley face

Coola

Avatar

Waar de fuck doe je moeilijk over. Katten eten nou eenmaal kikkers. Iets met circle of life.

Frietgezicht

Avatar

^ Katten eten kikkers? Circle of life? HAHAHA Ja en leeuwen eten mensen als je het zo bekijkt dus daar zou je dan ook van genieten?
Mijn kat krijgt vreten van mij. Het is niet om te overleven. Als die buiten een muis vangt ok, kan ik niks aan doen maar als je toekijkt hoe die in je woning een levende kikker uit elkaar trekt en het nog filmt ook ben je net een Ted Bundy op jonge leeftijd. Gestoord.

Coola

Avatar

Ik ga niet tussen één van mijn katten en haar extra lunch komen.

Je kent me totaal niet dus ga niet lopen roepen dat ik ziek in mijn hoofd etc.

Sowieso waarom zo op de man spelen?

Frietgezicht

Avatar

Kan het moeilijk op de kat spelen. Die kan er niks aan doen. Zou jij het normaal vinden als een kat mijn caravan insluipt en een hond van mij trekt dr met een enorme lijdensweg uit elkaar? Of is het bij een kikker alleen ok? Maar je zou het dus ook toestaan bij een vogel etc?
Je kunt die kikker naar buiten gooien en je kat eten geven. Je kiest ervoor om een kikker te laten lijden en sterven en het te filmen. Daar geniet je van. Dat je kat het vuile werk opknapt doet er niet toe, jij geniet ervan. Dat vind ik ziek ja.

Goede docu op netflix, don’t fuck with cats. Het vervolg don’t fuck with frogs kan over jou gaan.

Maar goed, zal aan mij liggen. Zal tegenwoordig ook wel normaal zijn deze psycho trekjes.

Coola

Avatar

Och och ik heb het één keer gefilmd oh wat erg. In de zomer eet die kat elke week wel een kikker. Soms red ik ze maar zodra de kat ze al flink heeft toegetakeld dan laat ze opgegeten worden.

Civilian Supreme

Avatar

Ik had er echt vertrouwen in dat met die regisseur er een hele goede film JW afgeleverd zou worden.
Op een paar scenes na gewoon een hele slechte film.

Artificialis

Avatar

Niets wat in deze film voorbij gaat komen komt nog geloofwaardig over. En niets wat in deze film voorbij gaat komen ziet er nog geloofwaardig uit. Deze film heeft alle potentie om het slechtste deel uit de franchise te worden. Hooguit leuk voor kritiekloze kinderen.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "@ MOF, ben even verder gaan kijken en aardig schokkende video gezien(titel : levend buffet) waarin een kikker levend opgegeten wordt door zijn kat."
Niet gezien en dat hoef ik dus ook niet te zien. Lijkt mij ook een duidelijke boodschap. Ik snap al te goed waarom je not amused bent.

Civilian Supreme "Ik had er echt vertrouwen in dat met die regisseur er een hele goede film JW afgeleverd zou worden."
Ik ook, vanwege A Monster Calls & El orfanato. The Impossible, met een zeer jonge Spider-Man was ok. Ik heb een vermoeden dat Bayona nauwelijks input had met deze productie. Een director for hire zeg maar.

Hiss

Avatar

Wist niet welke films Bayona allemaal had geregisseerd, maar die Jurassic Park film mag je inderdaad een uitglijder noemen op een verder prima cv. Het was denk ik gewoon niet te doen of van zo'n waardeloos script een goede film te maken.

Monojaxx

Avatar

@Coola

Best wel ziek filmpje Meta_coola!
Ik geef Frietje wel gelijk, dat doe je gewoon niet!

Het zou je sieren het filmpje te verwijderen.

Mediator

Avatar

De beide heren vallen Coola wel vaker aan. Het is inderdaad te persoonlijk en heeft niks met het artikel te maken. Dus negeer elkaar voortaan lekker, probleem opgelost Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Persoonlijk? Het is een openbaar filmpje geplaatst op youtube. Dan wil je toch dat andere het zien en reageren(maar als de reactie niet bevalt is het persoonlijk?)
Ik hou er over op, heb mijn mening gegeven en blijkbaar vinden sommigen marteling en een lijdensweg leuk en prima...

@ Mono, boks ouwe! Niet die vuist te serieus nemen anders nodig je mij gelijk uit Smiley face

Monojaxx

Avatar

@Frietje

Ik nodig alleen knappe mensen uitSmiley face...tenzij je eruit ziet als Chris Pine met de jatten van Dwayne Johnson!

Frietgezicht

Avatar

@ Mono, eerder uiterlijk van Jack Black maar wel met 30 cm schoon aan de haak. Als ik mijn genotsknots op de verwarming teken heb jij binnen 5 minuten je bek verbrandt Smiley face

Monojaxx

Avatar

@Frietje

Eerder Jack Black? Nou, laat dan maar gaan Friet, je maakt me blij met een dooie mus. Dan hou ik het liever platonisch door hier met elkaar om te gaan. Die 30 cm...da's peanuts voor deze matenaaier, daar glij ik zo overheen.

Coola

Avatar

@ ridjieddo

Ik martel geen kikkers. Dit is echt de natuur die gewoon z'n gang gaat. Kikkers zitten bij vijver in de tuin, die overigens bedekt is met gaas, ( zo dat de katten de vissen niet kunnen pakken) waar kikkers blijkbaar zichzelf door heen kunnen wurmen. Dus als kikkers daar doorheen gaan dan komen ze face to face met de katten. En tja als ze zelf door dat gaas gaan dan kan ik er niks aan doen, ik heb die vijver genoeg beschermd.

Oh en katten kunnen overigens alleen in de tuin komen en dan niet eens de hele tuin. Ze kunnen via kattenluik over een loopbrugje heen en zo de "katten ren" in zodat ze allereerst niet doodgereden kunnen worden door auto's, ten tweede dat ze de rest van de buurt niet tot last zijn en ten derde dat ze niet zomaar alle vogels (en andere dieren) die in de tuin komen kunnen aan vallen.

Monojaxx

Avatar

@Coola

Gaat erom dat je het op YT zet. Mijn katten vangen ook geregeld wat, en als ik het zie, dan red ik zo'n beesje of als ie té beschadigd is, dan maak ik het dood om het uit zijn lijden te verlossen. De natuur is de natuur, maar je had het kikkertje ook kunnen redden in dit geval, ipv het te filmen. Snap als je er toevallig niet bij bent, dat je er weinig aan kunt doen, maar dit is gewoon sadistisch. Het is verder geen aanval op jou als persoon, maar op je gedrag. Hoop dat je er wat mee kunt. En verder weer on-topic. Fijn weekend.

Frietgezicht

Avatar

Natuur... Circle of life.. wat een gelul.
Natuur is een reiger die een vis of kikker pakt of een snoek die een eendje pakt.

Een huiskat heeft geen kikker nodig. Mijn kat kwam vroeger ook (hoewel zelden) weleens binnen met een vogel of een muis. Om te spelen want hij had al een volgevreten buik.
Dan is de keuze aan mij of ik de muis of vogel help ontsnappen of er eventueel een snel einde aan maak.
Als een kikker dan nog zo fit en levend er bijzit je en kiest ervoor om zo’n langzame en pijnlijke dood te bekijken en filmen dan is dat jouw keuze, geen natuur.
Je kunt net zo goed op dat moment besluiten zelf dat beest zijn poten langzaam eruit te trekken. Dat je kat het vuile werk doet maakt het nog niet goed.

Maar als jouw kat per ongeluk bij mij binnen komt en mijn hond grijpt hem en trekt hem langzaam uit elkaar en ik film dat... zou dat ok zijn en de natuur?

Edit : +1 mono, kusje

Coola

Avatar

Is wel degelijk gewoon de natuur die ze gang gaat.


En nu weer ontopic

Frietgezicht

Avatar

^ Goedpraten, het kwaad niet zien, een argument hebben(natuur) die nergens op slaat, etc. Typisch, veel psycho’s dachten dat ze niks verkeerds deden.

On-topic : hoop weer op kleinere scenes met echte spanning.
De laatste film was er geen moment spanning, geen zwetende handen.
In deel 1 zaten kleinere scenes die zenuwslopend spannend waren. Denk aan de ‘Clever girl’ scene.
Die jager had een verschrikkelijk langzame dood door die raptor(zoals de kikker)

Frietgezicht

Avatar

@ Mono, blij maken met een dooie mus? Haal nou geen dode dieren er bij, pijnlijk hier! En niet zo kieskeurig, je weet wat ze zeggen, je moet wat kikkers kussen voor je een prins kan trouwen.

Hiss

Avatar

Wat wil je met de rest van de wereld delen? De ene wil praten over films en/of lollig zijn; de andere wil uit elkaar gereten kikkers delen met anderen. Is het om aandacht te krijgen? Misschien, maar I don't care (=Engels). De laatste categorie is enige aandacht in ieder geval niet waard. De enige aandacht die zo iemand moet krijgen is dat je anderen moet waarschuwen tegen dit soort zielepoten.

NieuwsFilm

meest populair