Algemeen

Manilla verbiedt Da Vinci Code

door FilmTotaal op 19.05.2006 om 09:04 in Algemeen
The Da Vinci Code is in de Filipijnse hoofdstad Manilla verboden. Bioscopen stoppen vandaag met de vertoning van de omstreden film, nadat de gemeenteraad de rolprent in de ban had gedaan omdat de film Filipijnse wetten zou schenden.

Raadsleden noemden de rolprent beledigend voor het katholieke geloof. Een bioscoopexploitant die het verbod negeert, riskeert een jaar gevangenisstraf en een boete.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Queenfan

Avatar

Omg :D
Het is gewoon maar een simpele verfilming van een spannend boek. Je moet dit gewoon als vermaakt lezen/zien. Ik als Christen zoek er verder ook niks achter Smiley face

WoUtoMatiC

Avatar

Zullen we hier een discussie over beginnen!

Revan

Avatar

Ze zullen weer eens overdrijven zenne0+

Revan

Avatar

MAFKETELSO+

Thijs,

Avatar

Zo krijgen we op elk Da Vinci topic eenzelfde discussie..:}

Moviemagic

Avatar

Wat is een begrip als sensuur toch makkelijk te passeren als een onderwerp niet in jouw straatje past. Maar als het dan toch mag....Dan:

ik wil dan een verbod op de bijbel. Daar zijn nog meer mensen voor gestorven en meer oorlogen voor uitgevochten dan voor dit boek van Dan Brown.

MrMister

Avatar

Omfg man ...:P HET IS MAAR EEN ****ING FILM !!! echt *zucht* gewoon, ik heb the da vinci code zelf nog niet gezien (schaamte...) dus moet ik snel doen, misschien, maar dan ook héél misschienkan ik me dan voorstellen dat ze de film verbieden

NieuwsFilm

meest populair