Algemeen

Ontwerp 'Godzilla vs. Kong' laat een witvurige Gojira zien!

De opvolger van Godzilla: King of the Monsters (2019).

door Bram de Groot om 14:48 in Algemeen
Verleden jaar verscheen Godzilla: King of the Monsters en deze was vermoedelijk niet zo'n financieel succes als Legendary Pictures en Warner Bros. Pictures mogelijk hoopten. Er werd een kleine $400 miljoen opgehaald bij een productiebudget dat opgelopen zou zijn tot zo'n $200 miljoen. Het vervolg moet het waarschijnlijk beter gaan doen.

Dit vervolg is al eventjes in de maak en heet uiteraard Godzilla vs. Kong. Daarin keert Godzilla voor een tweede keer terug en neemt hij het op tegen King Kong die we al zagen in het succesvolle Kong: Skull Island uit 2017. Adam Wingards Godzilla vs. Kong moet een echt hoogtepunt worden in Legendary's MonsterVerse.

Nieuwe concept-art
Hieronder zie je een nieuw ontwerp van Godzilla in Godzilla vs. Kong. Opvallend is dat de stekels op de rug op Godzilla wit worden als de bekende energiestraal uit zijn bek schiet. Heel wat gezichten uit King of the Monsters keren terug voor de vierde film in de reeks, die naar verwachting in november in de bioscoop verschijnt.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Awesome gewoon weg awseome.

Godzilla: King of the Monsters was vorig jaar by far de beste film en ik heb echt mega veel zin in het vervolg

Chris23

Avatar

Ik hoop alleen wel dat we deze keer weer monster action in daglicht in bebouwde gebieden zonder regenstormen en mist enz. te zien krijgen.

Monojaxx

Avatar

Ik vond Godzilla KOtM niet verkeerd, maar zeker niet goed. Erg donkere scènes en er gebeurde nmi teveel op het scherm waardoor het rommelig oogde. En uiteraard een flinterdun verhaaltje. Hoop dat ze dat bij Godzilla vs Kong anders aanpakken, Skull Island vind ik juist weer wel ok, de gevechten waren mooi weergegeven voornamelijk in daglicht.

Rohieth

Avatar

Verwacht er niets van.
Zal wel een standaard Hollywoodproductie zijn, waar de normale filmkijker na afloop zal zeggen "Dope shit man!".

Godzilla: King of the Monsters was niet alleen een teleurstellende films, maar ook één van de slechtste 'monsterfilms'.
Ben bang dat Godzilla vs. Kong in dat zelfde straatje zal vallen.

Coola

Avatar

Eens met dat er in de nieuwe film meer in het dag licht gevochten moet worden.


Maar King of the Monsters is by far de beste kaiju film ooit gemaakt. Maar tja het is dan ook geen film voor casuals maar voor godzilla/kaiju fans zoals ik.

Rohieth

Avatar

Godzilla: King of the Monsters een film voor 'casuals' noemen. Hilarisch!!
Snap echt niet wat mensen in die film zien, alles is zo vaag en niet te volgen.
Een beetje als die laatste vechtscene in Avengers: Endgame. Ook zo overhypt.

adofmirosch

Avatar

Vond de film goed te pruimen, en kijk uit naar het nieuwe deel Smiley face

Jkorpor030

Avatar

Ik vond de films tot nu toe erg vermakelijk.. kom maar op met een volgende want van Kaiju krijg ik niet snel genoeg !

Master Of Films

Avatar

Rohieth "Godzilla: King of the Monsters een film voor 'casuals' noemen. Hilarisch!!"
Nog veel hilarischer. Roepen dat Godzilla: King of the Monsters geen film voor de 'casuals' is. Blijkbaar is Godzilla: King of the Monsters een art house film specifiek voor de liefhebbers.

Maac

Avatar

Zelden zulke troep gezien als King of the Monsters.
Als het gaat over goede Kaiju-films hoef je niet verder te zoeken dan Pacific Rim. Daar hoef je de helderheid van je televisie tenminste niet op 200% te zetten om iets te kunnen zien en dan nog is er altijd wel mist of regen om te voorkomen dat je iets ziet.

TvdKaa

Avatar

'Heel wat gezichten uit King of the Monsters keren terug voor de vierde film in de reeks' <-- Hiér gaat het al mis. Deze film hoort over twee enorme monsters te gaan, en niet over inhoudsloze karakters met een dun verhaal. We willen actie zien met dikke special effects!!

Petertje

Avatar

Nou ik heb zo een beetje wel elke Godzilla / Gojira / Japanse Kaiju film gezien, en ik kijk er wel naar uit! Waar ik echt naar uit kijk is of er een dubbel einde is zoals de film in 1962 (die bar slecht was), de Amerikaanse versie wint King Komg, de Japanse versie wint Godzilla. Ik verwacht stiekem ook wel een beetje backup, een 2e Kong, of Anguirus bijvoorbeeld. Ik kijk er sowieso naar uit!

Fluffer

Avatar

King kong en skull island waren top maar dit hoeft niet voor mij .
King of The monsters was vreselijk ,slechte CGI , wazige beelden en onozel verhaal .
Monster vs monster films zijn niet mijn ding

NieuwsFilm