Algemeen

Echt waar: er komt een 'PAW Patrol'-bioscoopfilm

De animatieserie blijkt wel erg populair.

door Bram de Groot om 16:05 in Algemeen
De animatieserie PAW Patrol van Nickelodeon is een groot succes onder de jongere kijkers. De avonturen van whizzkid Ryder en zijn pups Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma wordt al sinds 2013 uitgezonden en nu komt er ook een bioscoopfilm!

De animatiefilm bestaat ondertussen uit zeven seizoenen met 182 afleveringen, die (deels) ook op Netflix staan. De Canadese kinderserie laat zien hoe een aantal hondjes zich doorgaans gedragen als gewone puppies, maar als er nood aan de man is ook in actie kunnen komen. De tienjarige Ryder roept de pups dan op en zij pakken dan hun apparatuur en voertuigen om een probleem op te lossen.

Bioscoopfilm in 2021
Paramount Pictures en Spin Master Entertainment hebben nu onthuld dat er in 2021 een animatiefilm in de bioscoop moet verschijnen en die heet niet geheel onverwacht PAW Patrol: The Movie. De regie ligt in handen van Cal Brunker, bekend van titels als Nut Job 2: Nutty By Nature en Escape From Planet Earth en de film moet in augustus 2021 verschijnen.


Goed nieuws voor de allerkleinsten. De afgelopen jaren zien we meerdere kinderseries naar het witte doek gaan middels een animatiefilm, zoals My Little Pony en Teen Titans.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RyaneWaldu

Avatar

Wat leuk , ben er zeker van dat menig gebruiker op ft er een gemeenschappelijke visie aan houdt en zeker zit te sterven voor deze film

NieuwsFilm