3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Marriage Story (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a.
Charlie en Nicole, beiden werkzaam in de theaterwereld, waren ooit dolgelukkig samen, maar inmiddels liggen ze in echtscheiding. Deze wordt steeds vervelender als beiden een dure advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun zoontje Henry uit te vechten. Hun scheiding wordt zo een lelijke strijd die alleen maar verliezers kent.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a.
Een groep scholieren probeert uit verveling een oude videogame uit en belandt letterlijk in de wereld van die game. Daarin verschijnen ze als volwassen avatars en moeten ze - om ooit nog terug te kunnen keren - een magisch juweel vinden en brengen naar een jaguarstandbeeld dat midden in de jungle staat. Het blijkt een missie vol gevaar, spanning en tegenslagen.

Ghostbusters (1984)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ivan Reitman | Cast: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, e.a.
Drie wetenschappers richten na hun ontslag aan de universiteit een bedrijfje op om burgers te beschermen tegen nare geesten. Eén van hun klussen leidt naar een appartement waar een duivelse moordenaar zich ophoudt. De spokenjagers moeten snel in actie komen om deze kwelgeest te kunnen vangen voordat hij zijn kwade en levensgevaarlijke plannen uit kan voeren.

NieuwsFilm

meest populair