'Avatar'-ster Sam Worthington in opvallende haaienthriller 'Alphas'

'Avatar'-ster Sam Worthington in opvallende haaienthriller 'Alphas'

Het wordt Worthington vs. haai vs. orka.

Horrorfilms rond haaien blijven hot en Hollywood stamt de ene naar de andere haaienfilm uit de grond, van echte blockbusters als The Meg en Shallows tot de bedenkelijke haaienkomedies als Sharknado en Dinoshark. Nu durft ook Avatar-acteur Sam Worthington het aan om zich te wenden tot het wisselend succesvolle subgenre.

Volgens de website Flickering Myth is Worthington aangetrokken voor de hoofdrol in de film Alphas van Voltage Pictures. In Alphas is het de taak van milieuactivist Gavin McDade om een oplossing te vinden voor een groot haaienprobleem. Hij besluit een aantal dodelijke orka's uit een Orka-opvang los te laten in zee om de haaien weg te jagen.

Alphas wordt haai vs. Orka
Maar de haaien blijken krachtiger dan verwacht en ze hebben het misschien wel gemunt op de surfwedstrijd van het zusje van McDade. Er is één oplossing: de meest gevaarlijke orka loslaten die kan afrekenen met de leider van de mensenhaaien!

De thriller wordt geregisseerd door Steven Quale, bekend van Into the Storm, en geschreven door scenarioschrijver Frank Hannah, bekend van The Cooler. De film moet deze zomer opgenomen worden en wordt aangeboden op de European Film Market.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair