Celebrity

Weinstein's ex vindt opnieuw een beroemde partner in het wereldje van Hollywood

Zij en acteur Adrien Brody vormen nu een koppel.

door FilmTotaal om 14:56 in Celebrity
Georgina Chapman heeft het de laatste jaren niet gemakkelijk gehad. Haar echtgenoot, Harvey Weinstein, werd door tientallen vrouwen van seksueel misbruik beschuldigd. Zij besloot hem dan ook acuut te verlaten en van hem te scheiden. Nu lijkt het erop dat ze alweer een nieuwe relatie heeft, namelijk met niemand minder dan de met een Oscar bekroonde acteur Adrien Brody.

Chapman (43) en Brody (46) zouden al sinds afgelopen herfst een relatie hebben en dat terwijl de beroemde modeontwerpster liet weten niet meer te willen daten na haar scheiding van de 67-jarige Weinstein. Een woordvoerder zei toen nog dat Chapman een gigantisch moeilijke periode achter de rug had en dat ze zich alleen nog maar op haar jonge kinderen wilde focussen.

Toch nog
Uiteindelijk heeft zij dan toch nog haar mening bijgesteld. Chapman en Brody hadden elkaar al een paar keer gedurende allerlei evenementen ontmoet, maar begonnen te daten in april toen ze elkaar weer tegenkwamen op een feest in Puerto Rico. Adrien Brody, o.a. bekend van The Pianist, zou Chapman de laatste jaren gigantisch hebben gesteund en groeide op die manier uit tot haar geliefde.

NieuwsFilm