Humor

'The Simpsons' onthult 'Avengers'-poster voor Marvel-aflevering

Joe & Anthony Russo zijn te horen in The Simpsons.

door Bram de Groot om 22:30 in Humor
In animatieseries als The Simpsons en South Park komen heel wat bekende acteurs en andere celebs voorbij. De aankomende aflevering The Simpsons: Bart The Bad Guy leunt erg op Marvel en dat is onder meer te zien aan de poster voor de aflevering.

In de aflevering The Simpsons: Bart The Bad Guy, die aankomende zondag op Fox verschijnt, hebben Anthony en Joe Russo een aandeel. Zij spreken namelijk zichzelf in.

In de aflevering chanteert Bart de makers van superheldenfilms met de situatie dat hij heel wat details in handen krijgt over de films die gemaakt worden en pas maanden later zullen verschijnen.


Gave Infinity War-poster
Bovenstaande poster is voor de aflevering gemaakt en deze is overduidelijk gebaseerd op het affiche van Avengers: Infinity War uit 2018 van de Russo's. In de aflevering zie je ook personages die duidelijk iets weg hebben van Iron Man en Thanos.

Hieronder een plaatje van de soort van Thanos. Op zondag 1 maart is de aflevering The Simpsons: Bart The Bad Guy dus te zien op Fox.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Zo lekker op tijd. Over 2 jaar een Cats aflevering?
Zijn The Simpsons nog leuk?

adofmirosch

Avatar

Nee simpsons is momenteel echt niet meer om aan te zien helaas.
Vanaf seizoen 28 zijn het steeds de zelfde verhaallijnen, personages die totaal anders zijn dan hoe leuk ze vroeger waren en meestal ook niet grappig meer.

Frietgezicht

Avatar

^ Vroeger was het (zeker voor een tekenfilm) wel vernieuwend maar sinds South Park, American Dad en tig andere shows komt The Simpsons vooral erg stoffig, kindvriendelijk en ouderwets over.

Goku32

Avatar

Vet de simpsons, blijven leuk

Master Of Films

Avatar

The Simpsons Movie in 2007 was de laatste Simpsons die ik heb gezien. Imho hadden ze na de film moeten stoppen. Hoe dan ook, ik ben wel gestopt. Zo'n aflevering als Bart The Bad Guy zal mij absoluut niet over de streep trekken.

Was eigenlijk meer een South Park manneke anyway. Al blijft South Park: Bigger, Longer & Uncut, The Stick of Truth & The Fractured But Whole het allerbeste wat SP aan mij kon bieden.

adofmirosch "Vanaf seizoen 28 zijn het steeds de zelfde verhaallijnen, personages die totaal anders zijn dan hoe leuk ze vroeger waren en meestal ook niet grappig meer."
Was er toen een Apu probleem of was dat later?

CaptainCab

Avatar

@adofmirosch Je bedoelt vanaf seizoen 9 ;)

@Frietgezicht de oude afleveringen blijven qua grappen en verhaallijnen sterk geschreven. Maar de afgelopen 20 jaar is het allemaal idd stoffig en kindvriendelijk geworden. Komt door het huidige schrijversteam.

adofmirosch

Avatar

@cap
Klopt helemaal, dat was de goudentijdperk van de serie. Toch heeft de serie nog genoeg leuke afleveringen na seizoen 9. Alleen minder constant.

@MoF
Geen idee eigenlijk. Misschien was het er al wel maar gef men er geen aandacht aan. Wat logisch is. Wie zeurt et nou over een serie vol stereotype.

Aeon

Avatar

Kunnen beter futurama terugbrengen was veel leuker. Maar ook dat is vakkundig om zeep geholpen door Fox in de tijd

McKelly

Avatar

Ik heb zo'n beetje iedere aflevering van the Simpsons gezien, maar kan je wel zeggen dat het na seizoen 20 steeds zwaarder te behappen was. Heb ook het idee dat ik naar herhalingen zit te kijken, waarbij het verhaal van een eerdere aflevering net iets is aangepast en het om een ander persoon gaat, maar voor de rest hetzelfde is. Check voor de gein de beoordelingen op IMDB maar eens, die cijfers liegen er niet om. Wel een leuke actuele aanrader trouwens: S23E19 Smiley face Hebben ze toch weer even in de toekomst gekeken, enige wat ontbrak was 'coronavirus'

NieuwsFilm

meest populair