Video

Eerste trailer 'Candyman' is bijzonder gruwelijk!

Dit nieuwe vervolg moet de liefhebber zien.

door Bram de Groot om 11:49 in Video
Van de week zagen we al de eerste flitsen uit het "spirituele vervolg" op de horrorfilm Candyman uit 1992, die dit jaar in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnt. Nu is ook de volledige trailer online verschenen en deze kun je hieronder bekijken!

De producent van de nieuwe Candyman is Jordan Peele en hem ken je waarschijnlijk wel van de films Us en Get Out en de nieuwe Twilight Zone-serie. De regie ligt in handen van Little Woods-regisseur Nia DaCosta. Hieronder dus de trailer:


In Candyman hangt de schildercarrière van Anthony aan een zijde draadje. Door een toevallige ontmoeting komt Anthony achter het waargebeurde verhaal van de Candyman. Hij ziet het als input van zijn inkakkende carrière en begint de macabere details te verwerken in zijn kunst om zo terug te keren in de kunstwereld van Chicago. Hij opent echter een deur naar angstaanjagend geweld.

Met rollen voor Tony Todd, Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett en Colman Domingo draait Candyman vanaf 11 juni in de Nederlandse bioscoop.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Goede trailer en leuk dat Tony hem weer speelt!

Chris23

Avatar

Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, ... Candyman.

Zie je wel dattie niet b

Psycho-M

Avatar

@Chris23: Vreemd. Op twitter werkte dat wel ;)

Goku32

Avatar

Ik vond het een leuke trailer, er vielen me wel dingen op dat ik erg jammer vind. Maar daar ga ik me niet over uit laten Hierzo. Maar dit word een bank zitter. Inplaats van de bioscoop

Frietgezicht

Avatar

@ Goku, zit je nu al aan de drank? Smiley face

Maikjax

Avatar

Die ga ik kijken

Master Of Films

Avatar

@Chris23 . En toch komt de Candyman voor op Youtube.

Hiss

Avatar

Ik meende Beyonce in de trailer te horen. Dat vond ik best beangstigend.

Moviemagic

Avatar

Trailer valt wel mee. Niet echt bijzonder in mijn optiek.

ridjieddo

Avatar

+1 Hiss. Je maakt een vet goeie en spannende trailer en dan vern$%k je hem met een Destiny's Child nummer. Bij Us werkte die R&B remix vrij goed maar laat hem nu maar normale bij trailers passende liedjes draaien.

Goku32

Avatar

Frietgezicht, in de tijd waar we leven is drank iets wat niet eens nodig is om te gebruiken. Want iedereen is toch crazy Hahahahahahahah met alles wat je hoord en ziet tegenwoordig

Spider-fan

Avatar

Ik vind de trailer op zich goed en het lijkt redelijk in de stijl van Barker te blijven, maar die muziek van Beyoncé/Destiny's Child erbij. Was dat nou echt nodig? Zal hopelijk alleen in de trailer zitten, maar ik vind dat totaal niet passen.

Je ziet trouwens hoe veel machtiger de cinema is dan het geschreven woord. Want in het originele verhaal is Candyman niet eens zwart. Maar als ze het met een blanke zouden remaken zou waarschijnlijk iedereen daar tegen zijn.

Spider-fan

Avatar

Frietgezicht:

Je bent volgens mij best een Barker kenner. Hoe is eigenlijk The Scarlet Gospels? Ik heb die niet aangedurfd, omdat ik er zoveel slechts over hoor. Er zijn zelfs mensen die denken dat hij het niet eens geschreven heeft, maar dat het door iemand anders geschreven is.

Maac

Avatar

'Say My Name' van 'Destiny's Child'? In een film waarbij het uitspreken van de naam de boeman doet verschijnen?
Officieel de meest beschamende trailer van het jaar.
Wel blij dat de cast, de producent, en de soundtrack verzorgd worden door de zwarte gemeenschap. Tijd voor verandering, haha.

MikeyMo

Avatar

Dit doet mij best wel terug verlangen naar de jaren 80/90 toen een heleboel horror films nog fris en origineel waren

Frietgezicht

Avatar

@ spider-fan, als je Barker fan bent en/of Pinhead fan zou ik het wel aanraden. Nee het is niet zijn beste maar ook geen onvoldoende, ik zou 6,5 geven.

Niet door hem geschreven? Dat klinkt overdreven.

Spider-fan

Avatar

Frietgezicht:

Oké, bedankt. Hij is in Nederland niet eens uitgekomen. Ik weet dat hij het wel geschreven moet hebben, want hij had het er op Twitter wel over. Maar misschien doordat hij in coma kwam te liggen, heeft iemand anders het afgemaakt. Hij werkt vaak nauw samen met Mark Millar, bijvoorbeeld de comic Next Testament - dan levert hij meer het verhaal en Millar schrijft het. Next Testament vond ik echt de sfeer hebben van de tijd van Great and Secret Show - zowel de tekeningen als het verhaal vond ik erg goed.
Maar hij zal Scarlet Gospels wel zelf geschreven hebben, maar het zal wellicht te lijden gehad hebben onder zijn coma. Sommigen zeggen dat het zijn typische schrijfstijl helemaal mist. Hij heeft een hele elegante manier van schrijven, heel mooie zinnen en heel filosofisch.
En dat het wéer Pinhead is, houdt me ook wat tegen. Maar het is wel Pinhead op Barker's eigen manier hoop ik, niet het zoveelste vervolg. Als het maar anders is dan het typische Hellraiser gebeuren dat we nu al zo vaak gezien hebben.

Wel apart trouwens dat hij echt in coma kwam te liggen, want dat komt ook voor in Sacrament wat hij jaren daarvoor schreef, wat een persoonlijk aanvoelend boek is omdat de hoofdpersoon homoseksueel is.

ThysRomani

Avatar

@Master of Films: Het is overduidelijk dat Chris23 niet meer onder ons is...Ook in de digitale wereld, moet je zijn naam niet 5 x schrijven, zeker niet met een glare scherm. May he Post in Peace...

Spider-fan

Avatar

Toch wel aardig van Candyman dat als hij iemand doodt die zit te typen op internet, hij nog even de 'plaats reactie' knop indrukt. Zo slecht is hij dus ook weer niet. :D

NieuwsFilm

meest populair