Eerste trailer 'Candyman' is bijzonder gruwelijk!

Dit nieuwe vervolg moet de liefhebber zien.

Van de week zagen we al de eerste flitsen uit het "spirituele vervolg" op de horrorfilm Candyman uit 1992, die dit jaar in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnt. Nu is ook de volledige trailer online verschenen en deze kun je hieronder bekijken!

De producent van de nieuwe Candyman is Jordan Peele en hem ken je waarschijnlijk wel van de films Us en Get Out en de nieuwe Twilight Zone-serie. De regie ligt in handen van Little Woods-regisseur Nia DaCosta. Hieronder dus de trailer:


In Candyman hangt de schildercarrière van Anthony aan een zijde draadje. Door een toevallige ontmoeting komt Anthony achter het waargebeurde verhaal van de Candyman. Hij ziet het als input van zijn inkakkende carrière en begint de macabere details te verwerken in zijn kunst om zo terug te keren in de kunstwereld van Chicago. Hij opent echter een deur naar angstaanjagend geweld.

Met rollen voor Tony Todd, Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett en Colman Domingo draait Candyman vanaf 11 juni in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair