Algemeen

Er zit vaart in misdaadfilm 'Baby Driver 2'!

Het vervolg op de misdaadfilm lijkt een GO.

door Bram de Groot om 07:22 in Algemeen
Regisseur Edgar Wright was lange tijd de regisseur van de Marvel-film Ant-Man. Vlak voor de opnames werd hij ontslagen en besloot hij de misdaadfilm Baby Driver te gaan maken. Deze werd een doorslaand succes en nu lijkt het tweede deel er toch echt te gaan komen.

Volgens Geeks WorldWide heeft Sony Pictures de film het benodigde groene licht gegeven en keren de belangrijkste gezichten weer terug. Wright zit weer in de regiestoel en er zijn opnieuw rollen voor Ansel Elgort, Lily James, Jon Bernthal, Michael Peter Balzary en CJ Jones. Ondanks dat er nog niets over het plot bekend is, is wel duidelijk dat er een actrice wordt aangetrokken voor een nieuwe hoofdrol.

Baby Driver uit 2017
De opnames zouden snel moeten starten. De originele film uit 2017 werd voor een productiebudget van 34 miljoen dollar gemaakt en er werd uiteindelijk 227 miljoen dollar opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Van Wright verschijnt nog dit jaar de psychologische horrorfilm Last Night in Soho.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JustACook

Avatar

vermakelijke actiefilm, met aardig plot

Frietgezicht

Avatar

Nee bedankt hoewel een slechtere film dan deel 1 maken lastig zal worden

Deadalus-SG

Avatar

Baby Driver was zo'n film waar ik niks van verwachtte, maar die me 100% is meegevallen. Erg mee vermaakt.... of dat dan met een tweede deel ook gaat gebeuren is maar de vraag. Verwachtingspatroon ligt hoger, dus kan hij meer tegenvallen.... we zullen zien t.z.t.

Darthmar

Avatar

Goede muziek die opvallend genoeg erg zacht werd gebruikt. Matige film.

Effie

Avatar

Ik vond 'm wel gezellig. Maar zit niet op een vervolg te wachten.

SeanDeNiro

Avatar

Flut film met dito muziek.

Warhasbegun

Avatar

Echt genoten van deze film, de(naar mijn mening goede) muziek deed het toch als een iets originelere actiefilm aan voelen

Brent.Marvel

Avatar

Een van m'n favoriete films van altijd

NieuwsFilm

meest populair