Komen er reshoots voor Zack Snyder's director's cut van 'Justice League'?

Komen er reshoots voor Zack Snyder's director's cut van 'Justice League'?

We horen er de laatste tijd weer veel over!

Er wordt de laatste tijd weer meer gesproken over de Justice League director's cut van Zack Snyder. Zo liet Batman himself, Ben Affleck, recentelijk nog weten maar wat graag Snyder's versie te willen zien en dat de fans dit ook verdienen. Een maand geleden lanceerde de regisseur zelf ook een wedstrijd waarbij fans een poster voor zijn film moesten ontwerpen, wat misschien wel aanduidt dat er weer schot in de zaak zit.

Uit de ruim 1200 inzendingen heeft Snyder nu vier finalisten gekozen, die hieronder te zien zijn. Een van de vier zal uiteindelijk een bijzondere prijs winnen. De winnaar krijgt namelijk de oorspronkelijke filmklapper van Justice League, waarmee hij toegang zal krijgen tot de set tijdens eventuele reshoots.



Snyder cut
Het lijkt er dus op dat de Snyder Cut nog niet helemaal af is. Zo staat er o.a. op de klapper dat de regisseur een scène had gepland met Martian Manhunter en die nog steeds graag zou willen inblikken. Dat lid van de Justice League was namelijk niet te zien in de film, maar als het aan Snyder had gelegen had deze superheld op z'n minst een kleine rol gehad.

Nog mogelijk?
De vraag is natuurlijk of Snyder het nog voor mekaar krijgt om reshoots te mogen filmen. Studio Warner Bros. lijkt namelijk niet echt warm te lopen voor een director's cut, dus het is nog verre van zeker dat zij hem toestemming geven en voor de nodige middelen zullen zorgen. Hopen jullie dat het er nog van komt?

NieuwsFilm

meest populair