'Star Wars'-acteur Joonas Suotamo noemt pasgeboren kind niet naar Chewbacca

'Star Wars'-acteur Joonas Suotamo noemt pasgeboren kind niet naar Chewbacca

Fans liepen te snel van stapel.

Sinds 2015 is hij deel van Disney's Star Wars-universum, toen hij samen met Peter Mayhew de rol van Chewbacca vervulde, en is ook enorm dol op de films, maar Joonas Suotamo is ook weer niet gek genoeg om zijn nieuwste kind naar het harige wezen te vernoemen. De 33-jarige Fin onthulde vorige week vrijdag via z'n Twitter-account dat huize Suotamo gegroeid is met een dochtertje. Grappend had hij het o.a. over 'Prinses Bacca', maar dat namen zijn volgers te letterlijk.

Suotamo schreef: "We hebben geweldig nieuws. We zijn gezegend met het verwelkomen van het nieuwste lid van onze familie! Onze kleine prinses (senator, generaal of wat ze ook wil worden!) is deze week geboren en maakt het goed. Welkom op de wereld, Prinses Bacca!"


Duidelijkheid
Andere websites namen het nieuwtje zonder verbijstering over. Dit zal Suotamo zijn opgevallen, die niet lang daarna de boel moest rechtzetten. "We zijn overweldigd door alle felicitaties en we waarderen de liefde! Iedereen bedankt! En even voor duidelijkheid: Babybacca #2, oftewel Prinses Bacca heeft nog geen naam. Momenteel genieten we gewoon van het moment!"

Chewie
De Finse acteur, die voorheen zijn brood verdiende als professioneel basketbalspeler, speelt zoals boven vermeldt sinds Star Wars: The Force Awakens de rol van Chewbacca, de rechterhand van Han Solo (Harrison Ford / Alden Ahrenreich). Vanwege zijn verslechterende gezondheid moest Mayhew afstand van de rol doen. Sindsdien hebben we Suotamo ook gezien in Solo: A Star Wars Story, The Last Jedi en The Rise of Skywalker.

NieuwsFilm

meest populair