Sophie Turner had oorspronkelijk een groot hekel aan de Jonas Brothers

Sophie Turner had oorspronkelijk een groot hekel aan de Jonas Brothers

Ook ging ze ervanuit dat haar man, Joe, een eikel was voordat ze hem ontmoette.

Sinds vorig jaar zijn ze man en vrouw, maar het heeft er niet altijd goed uitgezien voor Sophie Turner en Joe Jonas. Zo was er ooit een periode dat de actrice uit X-Men: Dark Phoenix haar toekomstige geliefde helemaal niet kon uitstaan. Dat heeft ze verteld aan het blad Elle. Dat kwam namelijk omdat de zanger en zijn broers Nick en Kevin in haar ogen het einde van een andere band hadden veroorzaakt.

De 24-jarige Engelse legt uit: "Mijn vrienden en ik waren geen fans van de Jonas Brothers. Er was een band in het Verenigd Koninkrijk die Busted heette. Ze hadden een hit genaamd 'Year 3000.' Die was geweldig. En wij waren grote Busted-fans. Toen maakten de Jonas Brothers er een cover van en dat pakte groots uit. En toen ging Busted uit elkaar. We dachten dat het de schuld was van de Jonas Brothers. Dus haatten we ze."

Geklets
Hun eerste date pakte daarentegen beter uit dan verwacht. "Ik nam aan dat hij zou opdagen met beveiliging enzovoort. Ik ging er vanuit dat hij zo'n eikel was," gaat Turner verder. Maar: "Het mooiste was dat hij geen beveiliging had meegenomen. Hij had een vriend meegebracht en ze dronken evenveel als de rest."

De zuipschuiten gingen, beschrijft Turner, maar een paar minuten de dansvloer op. "Daarna vonden we ruimte in een verre hoek en we praatten wat. Urenlang. En ik verveelde me niet. Het was niet geforceerd, geen geklets. Het was zo makkelijk. Spoedig waren we onafscheidelijk. En toen ging ik met hem mee op tournee."

NieuwsFilm

meest populair