Algemeen

Nu echt zeker: dit is de nieuwe Captain America!

Het vermoeden was er natuurlijk al lang, maar nu weten we het zeker.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Van Chris Evans' versie van Steve Rogers, a.k.a. Captain America namen we in Avengers: Endgame afscheid. Hij leek het stokje toen al over te dragen aan Falcon, gespeeld door Anthony Mackie. Maar helemaal bevestigd dat hij de nieuwe Captain America zou zijn was het nog niet. Tot nu dan.

Acteur Mackie sprak met Shadow and Act en vertelde dat hij de - volgens hem - eervolle taak heeft gekregen om nu Captain America te spelen. Hij vindt het een bijzonder idee om die rol te mogen spelen, maar denkt wel dat de Verenigde Staten er klaar voor is om nu gerepresenteerd te worden door een donker acteur.

Nieuwe Captain America
"Wat mij betreft heeft Cap geen specifiek ontwerp of een specifieke look of feel. We zijn allemaal Amerikanen. Dus om Captain America te zijn, betekent voor mij dat ik iedereen wil vertegenwoordigen. En niet gewoon een specifieke groep mensen," vertelde Mackie.

Hij zal debuteren als Cap in de Disney+ serie Falcon and the Winter Soldier, waarin ook acteur Sebastian Stan te zien is als Bucky, ofwel de Winter Soldier. Samen zullen ze ervoor moeten strijden dat Falcon ook echt de nieuwe Captain America wordt, want de Amerikaanse regering heeft daar in de serie iemand anders voor op het oog.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik snap de Amerikaanse regering niet omdat Falcon zwart is mag hij geen Captain America worden.

Novarellum

Avatar

In de serie @Greenhornet,
Niet de real life regering..

GreenHornet

Avatar

Snap ik , ik het had ook over de regering in de serie

ridjieddo

Avatar

Volgens mij moet je opnieuw het artikel lezen, of ben je weer aan het trollen.

GreenHornet

Avatar

Ik ben niet aan het trollen.
Ik leerde het verhaal al eerder kennen Grace vertelde dat in haar Video. Zij kon ook niet geloven dat Disney deze verhaal lijn pakte.

Newgenerationadof

Avatar

Ik heb liever een leuk personage als Bucky die de nieuwe cap gaat worden. Falcon vindt ik een irritant bij figuurtje.

ridjieddo

Avatar

@newgenerationadof: dat zou wel in lijn zijn met de comics - Bucky werd immers éérst Captain America voordat Falcon aan de beurt was.
@GreenHornet: zeauzeau, jij bent zeker de grappenmaker in de familie

Civilian Supreme

Avatar

Er staat toch nergens omdat hij zwart is. Alleen dat ze iemand anders op het oog hebben.
Falcon is een saai personage en dan is het jammer als hij de nieuwe Cap wordt.
10x interessanter als Bucky het idd zou worden.

Decepticon

Avatar

Falcon zal het Captain America schild ontnomen worden en die zullen ze geven aan een trouwe gedisciplineerde soldaat, genaamd Walker volgens mij. En die noemen ze dan U.S. Agent. Hij was al in de Super Bowl Spot te zien.
Het zal misschien tot een confrontatie komen tussen Falcon en U.S. Agent o.i.d, of U.S. Agent doet iets evils en dat Falcon hem ontmaskert.
Misschien is die U.S. Agent wel Taskmaster in Black Widow.

eltorro

Avatar

Altijd al een raar personages gevonden, met weinig inhoud, eigenlijk geen inhoud. Hij is ook in de MCU gekomen omdat die aan het hardlopen was met Captain Murica. Misschien kunnen ze de postbode van Cap wel tot de nieuwe Black Widow omtoveren.

Ang3l

Avatar

De acteur zal wel in z'n broek plassen van blijdschap. Was hij niet die superfan die de rol van falcon kreeg omdat ie ZO vaak de casting gestalked had? :D

robinerissema_

Avatar

mensen, weten jullie nog toen Steve vroeg waarom hij t super serum verdiende en dr. Erskine antwoordde met "You're a good man. Not a perfect soldier, but a good man." dat is nu hetzelfde bij Sam en Bucky. Steve gaf het schild aan Sam omdat hij een goede man was. "You're a good man Sam." en Bucky is de perfecte soldaat, maar door zijn jaren als The Winter Soldier gaat t gewoon nog niet helemaal goed met hem.

Sam en Bucky zijn hele interessante personages en zijn daarom niet voor niets fan favorite geworden.

Sand

Avatar

Snap hier de personen niet die het spijtig vinden dat Falcon Cap wordt.. omdat het een saai personage is...
Ja want Cap was de leukste thuis? Cap is even saai als Falcon en Bucky. Het is gewoon omdat Cap een hoofdpersonage is en de andzre 2 niet dat ze saai lijken.. Mackie is eek goeie acteur en kan zelfs grappig uit de hoek komen dus zie het probleem niet..

kokosnoot

Avatar

Ik vind het allemaal prima onder 1 voorwaarde! Dan moet hij ook het super soldier serum krijgen en dus ook echt fysiek enorm sneller en fitter worden. Anders is het een atleet die captain America speelt en dat is gewoon flauw! sorry!!

ThysRomani

Avatar

Wat ik echt niet snap, is dat als je kunt kiezen voor een schild of een hi-tech suit met wings...DAT JE KIEST VOOR DAT VERDOMDE SCHILD!

centr1no

Avatar

Jammer dat er iedere keer weer gesuggereerd moet worden dat alleen een donkere Captain America heel Amerika kan vertegenwoordigen.
"I think at this day and age in America, I think we are open-minded to the idea of having my face represent us as a country, my race represent us as a country because we are truly a melting pot,"
Dus de blanke Amerikanen zijn nu open-minded genoeg om een zwarte Amerikaan als Captain America te accepteren maar de zwarte Amerikanen hoeven nooit een blanke Captain America te accepteren want die representeert hun niet.
"I want my Captain America to represent everybody, not just a specific group of people."
En daarmee doelt hij op de vorige, blanke Captain America?

Als het andersom was geweest en een blanke dit soort uitspraken zou doen zouden ze hem letterlijk en figuurlijk afmaken.

ridjieddo

Avatar

Gabriella maakt een heel goed punt. Waarom moet Captain America zo nodig een man zijn? Ik denk dat Gabriella een oplossing heeft gevonden, die kan je zien als je haar link in je browser tikt.

LesserMagic

Avatar

"... want the Amerikaanse regering heeft daar in de serie iemand anders voor op het oog."

Laat me raden, het moraal van de serie is 'Orange Man Bad'.

kokosnoot

Avatar

Men gaat Iron man al vervangen door een vrouw, Iron heart, beetje copy cat van iron man. Thor wordt een vrouw als je dan Captain America ook een vrouw maakt dat wordt het een beetje Charlies Angels. Ik zou wel graag een beetje balans houden. Verder of het nu een vrouw of een man wordt maar zonder super soldier serum is iemand gewoon een fake Captain America in mijn ogen. Beetje als of bv Spiderman sterft een keer en Batman trekt een spiderman suit aan en gaat Spiderman spelen. Dan is het gewoon een atleet in een pak, meer niet. Das geen Spiderman.

NieuwsFilm

meest populair