Opmerkelijke posters 'Jungle Cruise' met The Rock en Emily Blunt

Opmerkelijke posters 'Jungle Cruise' met The Rock en Emily Blunt

Disney's nieuwe avonturenfilm.

Alweer even geleden zagen we de eerste trailer voor de Disney-film Jungle Cruise. Deze film wordt een volgende poging - na bijvoorbeeld Pirates of the Caribbean - om een atractie van Disney tot leven te wekken op het witte doek. Later vandaag volgt een nieuwe trailer, hieronder twee grappig bedoelde affiches.

Het opmerkelijke aan de posters is dat de hoofdrolspelers Dwayne Johnson (Hobbs and Shaw, Jumanji: Welcome to the Jungle) en Emily Blunt (Edge of Tomorrow, A Quiet Place) de ander van het affiche proberen af te houden. De echte poster verschijnt volgens The Rock overigens morgen, gelijk met die compleet nieuwe trailer.


In Jungle Cruise van regisseur Jaume Collet-Serra (The Shallows) zien we hoe een ontdekkingsreiziger (Blunt) samen met een kapitein (The Rock) van een rivierboot op zoek gaat naar de diepste geheimen van het Amazoneregenwoud, het grootste regenwoud op Aarde. Ook met rollen voor Jack Whitehall, Édgar Ramírez, Paul Giamatti en Jesse Plemons verschijnt de film op 24 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair