Weer een flinke tegenvaller voor de R-rated stripverfilming van 'Spawn'

Weer een flinke tegenvaller voor de R-rated stripverfilming van 'Spawn'

Het heeft er alle schijn van dat de hoofdrolspeler niet langer betrokken is bij de stripverfilming.

Er zijn van die films die maar niet van de grond lijken te komen. Vorig jaar vroegen we ons nog af: waarom wordt Spawn steeds maar weer uitgesteld? De kans dat we de film ooit zullen zien is nu nog kleiner is geworden. Hoofdrolspeler Jamie Foxx lijkt namelijk niet langer aan de stripverfilming verbonden.

Dat meldt geestelijk vader Todd McFarlane - die de film ook zou regisseren - aan game-website Shoryuken. Hij sprak met ze over de toevoeging van Spawn aan het spel Mortal Kombat 11, en vertelde terloops nog wat over zijn film. En dat geeft weinig hoop.

Afgehaakt
Zijn cryptische woorden: "We hebben wat ontmoedigend nieuws gekregen. Een Oscarwinnaar die de film met ons wilde maken, is afgehaakt. Daardoor zijn ook de geldschieters minder geïnteresseerd en moeten we alles weer omgooien. En dat is hoe dicht we bij de start van deze film zitten." Hij noemt dus geen namen, maar dit kan eigenlijk alleen op Jamie Foxx slaan.

De comic Spawn draait om de gedode militair Al Simmons, die na een deal met de duivel diens leger moet aanvoeren. Eenmaal terug op Aarde kiest hij er echter voor om het gevecht aan te gaan met allerhande gespuis. De strip werd eerder al verfilmd in 1997.

NieuwsFilm

meest populair