Video

Compleet nieuwe 'Jungle Cruise' trailer: de nieuwe 'Pirates'?

Met The Rock en Emily Blunt.

door Bram de Groot om 10:28 in Video
Met rollen voor de grote, maar ook zeker geliefde sterren Dwayne Johnson (Hobbs and Shaw, Jumanji: Welcome to the Jungle) en Emily Blunt (Edge of Tomorrow, A Quiet Place) zou de Disney-film Jungle Cruise zomaar kunnen uitgroeien tot een nieuwe avonturenfranchise. Disney hoopt ongetwijfeld op een Pirates of the Caribbean-succes.

Hieronder zie je de compleet nieuwe trailer voor de film van regisseur Jaume Collet-Serra (The Shallows) die ook rollen gaf aan de namen Jack Whitehall, Édgar Ramírez, Paul Giamatti en Jesse Plemons. Na de trailer zie je ook de vermoedelijk definitieve filmposter.


Bovennatuurlijk oerwoudavontuur
Gebaseerd op de gelijknamige attractie uit de Disney-pretparken zien we in Jungle Cruise een grootschalig avontuur dat zich vooral afspeelt op een boot en in een oerwoud. De ontdekkingsreiziger Lily Houghton (Blunt) beleeft samen met rivierboot-kapitein Frank (Johnson) een groots avontuur in een jungle vol gevaarlijke dieren en reptielen. Daarnaast speelt een bovennatuurlijk element een belangrijke rol. Vanaf 24 juli in de Nederlandse bioscoop!18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Emily Blunt; altijd ++????

basco

Avatar

Wat slechttttttttttttt.
Kunnen ze deze film niet een paar jaar uitstellen ivm corona virus of gelijk op disney+dumpen.

Coola

Avatar

Ziet er erg goed uit. Deze wil ik wel voor naar de bioscoop gaan.

Master Of Films

Avatar

Johnson zal vast zichzelf gaan spelen. Vorig jaar zag ik Jumanji: The Next Level & Southland Tales waarin Candy Ass probeert een andere type te spelen dan Johnson. En dat is niet gelukt. Hij kan echt niet. Awkwafina daartegen nailed it als Eddie it in Jumanji: The Next Level.

Blunt heeft wel aantrekkingskracht. Niet alleen omdat ze een leuke vrouw is om te zien. Ze is een goeie actrice (met name in A Quiet Place, Sicario, Edge of Tomorrow). Paul Giamatti is ook een acteertopper. Hij had het gelukkig door hoe stom The Amazing Spider-Man 2 was, en acteerde er ook naar. Smiley face

McKelly

Avatar

Zou deze best een keer willen zien, maar krijg nou niet echt een nieuw Pirates gevoel. Dan eerder een Jumanji gevoel met een Duitse slechterik uit Indiana Jones.

Monojaxx

Avatar

Ziet er erg leuk uit, Pirates in the Jungle! Heerlijk dit soort films!

Harrie69

Avatar

Wat goeddddddddd. Heel veel zin in en lijkt me geweldig in de bioscoop te bekijken.

Newgenerationadof

Avatar

Hoop wel dat er iemand over een bananenschil uit glijdt.

Nolio

Avatar

Ah bah, Disney. Laat maar dan.

Frietgezicht

Avatar

@ mof, eens! Ik vond The Rock wel een leuke acteur en hij leek even de Arnie en Sly van deze generatie te worden maar als je kijkt naar het verschil in rollen/karakters/films is het aardig bedroevend geworden.

Ik vond hem bijv nog wel het karakter Hobbs in Fast Five en in deel 6 ook(leuke rol) maar daarna in o.a. Hobbs & Shaw speelt die gewoon weer zichzelf. Hobbs is nergens te bekennen.

Heb ook geen zin meer in films waarin The Rock zit.
Hoop dat die een keer iets anders doet(bijv een echte badguy in The Expendables 4)

Warhasbegun

Avatar

Lijkt me een leuke film, maar the rock als hoofdrolspeler vind ik wel jammer, zijn personage komt gewoon meestal op hetzelfde neer

Sand

Avatar

Ik begrijp wat de meesten hier willen zeggen dat Dwayne altijd zichzelf speelt en altijd hetzelfde.. maar denk eens goed na.. hoeveel acteurs doen dit niet?
Denzel Washington is altijd zichzelf, Bruce Willis, Stallone, Vin Diesel, en nog zoveel meer..
Ik denk dat het gewoon komt omdat de de films met Dwayne meestal flauw en meer gericht naar jongeren dat de meesten zich daaraan irriteren.. je wilt natuurlijk meer badass rollen van zo'n beest als hem. MAar goed tis zijn keuze en met deze manier verdient ie bakken met geld, dus who can blame him.

Frietgezicht

Avatar

@ Sand, dat anderen het ook doen maakt de kritiek niet minder. En idd, als hij er nog jaren geld mee blijft verdienen en hij het prima vindt dan vooral doorgaan, hij maakt die films niet voor mij en anderen die dat jammer vinden.

Maar lijkt mij als acteur buiten de centen om wel leuk als je ook memorabele rollen hebt zoals Arnie.

Willis heeft trouwens wel karakters gespeeld alleen de laatste jaren niet meer en daarom zie je hem ook (zelden) meer in bioscoop films. De Willis uit de goede tijd speelde alleen maar in bioscoop films.

Civilian Supreme

Avatar

Oh leuk man, ik denk serieus dat ze de green screen studio niet uit geweest zijn.
Jumanji is op zich nog wel grappig dit is belabberd. Snap niet dat Blunt hier aan mee doet.

hQuinn

Avatar

Johnson die in Pain & Gain handen stond te barbecuen was anders knap hilarisch.

dragon 2

Avatar

piraten films als Disney zo films maakt is het meestal op een komische manier and soms te veel van het goede daarom vond ik die films met Jonny demp maar niets. er mag grappen er mag gelachen worden niets mis mee maar zo als dit neen. kijk naar de oude films van piraten die waren zo kinderlijk niet gelijk die van Disney.

NieuwsFilm

meest populair