Compleet nieuwe 'Jungle Cruise' trailer: de nieuwe 'Pirates'?

Compleet nieuwe 'Jungle Cruise' trailer: de nieuwe 'Pirates'?

Met The Rock en Emily Blunt.

Met rollen voor de grote, maar ook zeker geliefde sterren Dwayne Johnson (Hobbs and Shaw, Jumanji: Welcome to the Jungle) en Emily Blunt (Edge of Tomorrow, A Quiet Place) zou de Disney-film Jungle Cruise zomaar kunnen uitgroeien tot een nieuwe avonturenfranchise. Disney hoopt ongetwijfeld op een Pirates of the Caribbean-succes.

Hieronder zie je de compleet nieuwe trailer voor de film van regisseur Jaume Collet-Serra (The Shallows) die ook rollen gaf aan de namen Jack Whitehall, Édgar Ramírez, Paul Giamatti en Jesse Plemons. Na de trailer zie je ook de vermoedelijk definitieve filmposter.


Bovennatuurlijk oerwoudavontuur
Gebaseerd op de gelijknamige attractie uit de Disney-pretparken zien we in Jungle Cruise een grootschalig avontuur dat zich vooral afspeelt op een boot en in een oerwoud. De ontdekkingsreiziger Lily Houghton (Blunt) beleeft samen met rivierboot-kapitein Frank (Johnson) een groots avontuur in een jungle vol gevaarlijke dieren en reptielen. Daarnaast speelt een bovennatuurlijk element een belangrijke rol. Vanaf 24 juli in de Nederlandse bioscoop!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair