Foto's van de Joker, Mask en Pennywise in 'Space Jam 2'

Foto's van de Joker, Mask en Pennywise in 'Space Jam 2'

Deze Space Jam zou wel een heel weird kunnen worden.

Het duurde vrij lang voordat duidelijk was dat er officieel een vervolg zou komen op Space Jam uit 1996, maar nu zijn zelfs al de camera's aan het draaien. Regisseur Malcolm D. Lee, bekend van films als Soul Men (2008) en Night School (2018), staat achter de camera. En dan niet alleen om beelden te schieten van bekende basketballers.

In Space Jam 2 zien we NBA-sterren als LeBron James, Klay Thompson en Anthony Davis in actie met om hen heen een hele reeks bekende Looney Tunes-animatiefiguren. Filmmaatschappij lijkt de film echter een twist te geven door ook andere personages uit de Warner Bros. bibliotheek te gebruiken.

Joker, Mask en Pennywise
Hieronder zie je foto's van gelekte personages die mogelijk te zien zullen zijn in Space Jam 2. Waarschijnlijk moet dit nog met een korreltje zout genomen worden, maar wie weet zien we de Joker, Mask, Pennywise en The Wicked Witch of the West daadwerkelijk met cameo's in de film. Mogelijk als leden van een basketbalteam. Het zou gaaf zijn als de originele acteurs de rol invullen!


Space Jam 2 staat gepland voor 15 juli 2021.

NieuwsFilm

meest populair