Vin Diesel over mogelijk uitstel 'Fast & Furious 9'

De acteur overtuigd dat de fans blij zullen zijn.

De films No Time to Die en Peter Rabbit 2: The Runaway zijn maanden uitgesteld, maar het lijkt er niet op dat heel veel andere films zullen volgen. Zo houdt Disney vooralsnog gewoon vast aan zijn kalender. Maar geldt dat ook voor Universal Pictures, met bijvoorbeeld Fast & Furious 9?

Die vraag werd door USA Today gesteld aan Vin Diesel die op dit moment zijn film Bloodshot promoot die aankomende dagen zo'n beetje wereldwijd in première gaat. "Laat me het je zo zeggen: Bloodshot is aan het eind van de dag een soldaat, en een soldaat beslist of kiest niet wanneer of waar hij wordt ingezet. We zullen er gewoon zijn," antwoordde de actieheld.

Belangrijker dan ooit
Diesel snapt dat mensen verrast zullen zijn dat bepaalde films gewoon zullen verschijnen. Bioscoopzalen in onder meer China, Japan en Italië zitten op slot. "We hebben films nu meer dan ooit nodig," aldus Diesel die lijkt te weten dat deze periode juist erg goed is voor de streamingdiensten. "We zitten al in een zeer interessante tijd waarin cinema en de filmervaring flink bedreigd worden."

Mochten de zalen in China nog op slot zitten in mei, dan kost dat de film mogelijk honderden miljoen omzet. The Fate of the Furious uit 2017 haalde in het enorme afzetgebied namelijk bijna $400 miljoen op.

NieuwsFilm

meest populair