Check deze 'Harry Potter and the Cursed Child' fantrailer

Check deze 'Harry Potter and the Cursed Child' fantrailer

Zou deze Potter-film er ooit komen?

Met acht films liet Warner Bros. jarenlang de bioscoopzalen vol lopen. De Harry Potter-franchise was een enorm succes en nog altijd hoopt de studio dat de huidige Fantastic Beasts-reeks ook zo succesvol wordt. Maar wat nou als er nóg een Harry Potter-film zou verschijnen?

De kans dat Harry Potter and the Cursed Child, gebaseerd op het gelijknamige tweedelige theaterstuk van Jack Thorne met een compleet nieuw verhaal van J.K. Rowling, verschijnt lijkt vrij klein. Toch is het niet geheel ondenkbaar en de Potter-fanbase zou deze film mogelijk graag zien. Een fan maakte een trailer voor Harry Potter and the Cursed Child. Check deze hieronder.


Recent gaf Potter-acteur Daniel Radcliffe nog aan dat hij het allemaal wel prima vindt zo zonder de franchise. "Ik hou van hoe mijn leven nu is. Ik zeg niet dat ik nooit meer terug zal gaan naar een franchise, maar ik hou van de flexibiliteit die ik nu heb met mijn carrière. En ik wil niet in een situatie belanden waarin ik al jaren van tevoren vastzit aan een reeks films," antwoordde Radcliffe op de vraag of we hem mogelijk zullen zien in Fantastic Beasts 3 die in 2021 moet verschijnen.

Zou jij een Harry Potter and the Cursed Child-film willen zien?

NieuwsFilm

meest populair