C3PO is nog niet klaar met 'Star Wars'

C3PO is nog niet klaar met 'Star Wars'

Het verhaal van de stuntelige droid is nog niet voorbij.

Tijdens een bezoekje aan de Amerikaans talkshow The View kwam Anthony Daniels met een opmerkelijke uitspraak. Hij vertelde namelijk dat het verhaal van C3PO nog niet voorbij is.

Toen gevraagd werd naar de status van de droid, vertelde hij: "Na de laatste film zei ik tegen J.J. Abrams dat het misschien tijd was om C3PO te laten rusten." Maar de reactie van de regisseur was onverwachts: "Niet zolang ik er iets over te zeggen heb." De kans is dus groot dat we het personage in toekomstige projecten gewoon terug zien. En daar lijkt Anthony Daniels niet bepaald rouwig om te zijn.

Saga
Daniels is de enige acteur die aan alle saga-films meewerkte, van A New Hope tot The Rise of Skywalker. Daarnaast speelde hij de rol van C3PO in vele andere projecten, zoals The Lego Movie en Ralph Breaks the Internet.

In het interview vertelt Daniels ook over de begindagen van de saga. Zo stond hij er eerst niet echt om te springen om een robot te spelen. Toen hij toch meerwaarde in het personage zag, moest hij George Lucas nog overtuigen van zijn gekozen stem.

Bekijk het fragment hier:



NieuwsFilm

meest populair