In dit vervolg is het internet het strijdtoneel van vele dwaze verwikkelingen met heerlijke humor en vooral zelfspot.
play

7,0 details

  • 112 Min
  • Animatie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Familiefilm
  • Sci-Fi
  • Fantasy
  • Verenigde Staten

In Ralph Breaks the Internet verplaatst de wereld van de arcadehal zich naar het internet en dit leidt tot een avontuur in deze onontdekte, enorme en spannende wereld. De vraag is of deze bestand is tegen Ralphs verwoesting. De slechterik Ralph en zijn sidekick Vanellope von Schweetz riskeren het wereldwijde web op zoek naar een vervanger voor Vanellope's videogame 'Sugar Rush'. Ze moeten daarbij vertrouwen op de inwoners van het internet, de netizens, om een weg te banen. Ze komen ook de website-entrepreneur Yesss tegen, die het hoofd Algoritme en het hart en de ziel is van de website 'Buzztube'.

Regie
Phil Johnston
Rich Moore
Cast
Gal Gadot, Kristen Bell, Alfred Molina, John C. Reilly, Taraji P. Henson, Mandy Moore, Anthony Daniels, Kelly Macdonald, James Corden, Jason Lee, Alan Tudyk, Auli'i Cravalho, Peter Cullen, Idina Menzel, Sarah Silverman, Ed O'Neill, Anika Noni Rose, Jane Lynch, Jodi Benson, Jack McBrayer, Rich Moore, Flula Borg, Ming-Na, Irene Bedard, Timothy Simons, Judy Reyes, Ali Wong, Phil Johnston, GloZell Green, Sean Giambrone, Hamish Blake.
Release
21.11.2018
Release NL
12.12.2018
Release DVD
19.04.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Phil Johnson en Rich Moore | Cast (stemmen): John C. Reilly (Ralph), Sarah Silverman (Vanellope), Gal Gadot (Shank), Taraji P. Henson (Yesss), Jack McBrayer (Felix), Jane Lynch (Calhoun), e.a. | Speelduur: 112 minuten | Jaar: 2018

Met de komst van Pixar en de inlijving van deze studio door Walt Disney zou je haast vergeten dat Disney nog steeds een eigen animatielijn heeft. Inmiddels telt het canon, dat begon met Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen en titels omvat als Bambi, Pinokkio en The Lion King, zevenenvijftig titels. De nieuwste aanwinst is Ralph Breaks the Internet, het vervolg op de succesvolle animatiefilm Wreck-It Ralph.

Disney is de eigen serie blijven voortzetten ondanks het feit dat de studio vrijwel helemaal is overgestapt op de computer als voornaamste tekengereedschap. Zes jaar geleden konden we al kennis maken met de forsgebouwde en oersterke Ralph, die als hoofdfiguur fungeerde in zijn eigen arcadespel. Eigenlijk was Ralph een slechterik die als missie had zo'n beetje alles met zijn enorme vuisten te vernielen. Maar Ralph was er wel klaar mee om de schurk uit te hangen.

alle artikelen (10)

Ralph Breaks the Internet Nieuwsberichten

Laatste reacties

dejo

"...Aardige film maar kruipt niet echt onder de huid zoals Zootropolis en Inside Outside. Daarvoor is de......"

Ralph Breaks the Internet

acties