nu in de bioscoop

Ralph Breaks the Internet (2018)

In dit vervolg is het internet het strijdtoneel van vele dwaze verwikkelingen met heerlijke humor en vooral zelfspot.
play

7,3 details

  • Animatie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Familiefilm
  • Sci-Fi
  • Fantasy
  • Verenigde Staten

In Ralph Breaks the Internet verplaatst de wereld van de arcadehal zich naar het internet en dit leidt tot een avontuur in deze onontdekte, enorme en spannende wereld. De vraag is of deze bestand is tegen Ralphs verwoesting. De slechterik Ralph en zijn sidekick Vanellope von Schweetz riskeren het wereldwijde web op zoek naar een vervanger voor Vanellope's videogame 'Sugar Rush'. Ze moeten daarbij vertrouwen op de inwoners van het internet, de netizens, om een weg te banen. Ze komen ook de website-entrepreneur Yesss tegen, die het hoofd Algoritme en het hart en de ziel is van de website 'Buzztube'.

Regie
Phil Johnston
Rich Moore
Cast
Gal Gadot, Kristen Bell, John C. Reilly, Mandy Moore, Jason Lee, Taraji P. Henson, Kelly Macdonald, Alan Tudyk, Anthony Daniels, James Corden, Sarah Silverman, Peter Cullen, Jane Lynch, Ed O'Neill, Idina Menzel, Anika Noni Rose, Jack McBrayer, Jodi Benson, Rich Moore, Auli'i Cravalho, Ming-Na, Irene Bedard, Judy Reyes, Phil Johnston.
Release
21.11.2018
Release NL
12.12.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Phil Johnson en Rich Moore | Cast (stemmen): John C. Reilly (Ralph), Sarah Silverman (Vanellope), Gal Gadot (Shank), Taraji P. Henson (Yesss), Jack McBrayer (Felix), Jane Lynch (Calhoun), e.a. | Speelduur: 112 minuten | Jaar: 2018

Met de komst van Pixar en de inlijving van deze studio door Walt Disney zou je haast vergeten dat Disney nog steeds een eigen animatielijn heeft. Inmiddels telt het canon, dat begon met Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen en titels omvat als Bambi, Pinokkio en The Lion King, zevenenvijftig titels. De nieuwste aanwinst is Ralph Breaks the Internet, het vervolg op de succesvolle animatiefilm Wreck-It Ralph.

Disney is de eigen serie blijven voortzetten ondanks het feit dat de studio vrijwel helemaal is overgestapt op de computer als voornaamste tekengereedschap. Zes jaar geleden konden we al kennis maken met de forsgebouwde en oersterke Ralph, die als hoofdfiguur fungeerde in zijn eigen arcadespel. Eigenlijk was Ralph een slechterik die als missie had zo'n beetje alles met zijn enorme vuisten te vernielen. Maar Ralph was er wel klaar mee om de schurk uit te hangen.

alle artikelen (10)

Ralph Breaks the Internet Nieuwsberichten

Bioscoopagenda

"Ralph Breaks the Internet" draait momenteel in de volgende steden. Bioscoopagenda

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Ralph Breaks the Internet

acties