Algemeen

Verwende Kylo Ren geschrapt uit 'Ralph Breaks the Internet'

Logisch ook...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Een paar weken geleden werd duidelijk dat de makers van Ralph Breaks the Internet, het vervolg op de succesvolle animatiefilm Wreck-It Ralph uit 2012, een scène met Disney-prinsessen had aangepast na kritiek van het publiek. Prinses Tiana uit The Princess and the Frog had volgens menigeen een te lichte huidskleur, een te smalle neus en niet het juiste kapsel. Nu blijkt dat Walt Disney Animation Studios is teruggefloten door Disney-dochter Lucasfilm. Een grapje met Kylo Ren viel niet in de smaak.

"Op een gegeven moment hadden we een grap over Kylo Ren, als een verwend kind. We zijn naar Lucasfilm geweest en hebben gezegd: dit is wat we doen. En ze zeiden, 'we geven er de voorkeur aan dat je hem niet laat zien als een verwend kind. Weet je, hij is onze schurk, en we zouden liever hebben dat je dat niet doet.' Dus we respecteerden dat," aldus regisseur Rich Moore tegenover Toonado.

Kylo Ren (Adam Driver) is in de Star Wars-sequels uiteraard de zoon van Han Solo en Leia Organa. Samen met zijn nogal ongeduldige gedrag zou hij snel gezien kunnen worden als een verwend kind.

Overigens zal Star Wars wel onderdeel uitmaken van Ralph Breaks the Internet. C-3PO zou te zien zijn als de ober van de eerder genoemde Disney-prinsessen. Het doel van deze cameo's is volgens de regisseur om "de personages te eren". Vanaf 12 december in de bioscoop!6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Kylo moet echt hulp gaan zoeken

Ereptile

Avatar

'we geven er de voorkeur aan dat je hem niet laat zien als een verwend kind. Weet je, hij is onze schurk, en we zouden liever hebben dat je dat niet doet


The hell? Zouden ze dezelfde reactie geven als het Darth Vader was geweest of...?

Artificialis

Avatar

Waarom zou je een Pixar-film überhaupt in niveau omlaag willen halen door een verwijzing te maken naar de huidige Star Wars films van Kathleen ''now her failure is complete'' Kennedy?

Rich Art

Avatar

@arti: Het is geen Pixar-film.

Master Of Films

Avatar

The hell? Zouden ze dezelfde reactie geven als het Darth Vader was geweest of...?
Nee, want Darth Vader is bad-ass :P

Tycho Nestoris

Avatar

Dit is ronduit belachelijk. Wat een professioneel schrijversteam zeg...

nieuwslaatste nieuws

meest populair