Opmerkelijke Avengers-scène met Iron Man en Doctor Strange gewoon opgenomen

Opmerkelijke Avengers-scène met Iron Man en Doctor Strange gewoon opgenomen

Wanneer krijgen we deze niet gebruikte scène uit Infinity War te zien?

Alweer even geleden zagen we concept-art voor Avengers: Infinity War uit 2018 waarop te zien is dat Doctor Strange het pak aanheeft van Iron Man. Nu blijkt dat die scène daadwerkelijk is opgenomen. En die zouden de fans waarschijnlijk wel een keer willen zien.

Op de concept-art is te zien hoe Benedict Cumberbatchs Stephen Strange / Doctor Strange het pak draagt van Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man. En op de plek van de Arc Reactor is de Eye of Agamotto te zien.

Scène gewoon opgenomen
Volgens filmmaker en fanboy Kevin Smith is de scène gewoon opgenomen. "Er is beeldmateriaal of een foto van Robert Downey Jr. die de cape draagt. De beelden zagen we lang voordat Infinity War uitkwam, dus we weten dat ze het hebben opgenomen," aldus Smith die aangeeft dat dit is bevestigd door de schrijvers van de film.

Smith: "Ze haalden een telefoon tevoorschijn en lieten ons de opnames letterlijk zien. Ze lieten ons Sherlock zien in het f***ing Iron Man-pak, terwijl Tony naast hem staat en de cape draagt." Hieronder de eerder verschenen concept-art:




NieuwsFilm

meest populair