Deze streamingdienst stelt films tijdelijk gratis beschikbaar vanwege corona

Deze streamingdienst stelt films tijdelijk gratis beschikbaar vanwege corona

Hart in actie.

Cinetree, een Nederlandse streamingdienst voor filmhuisliefhebbers, stelt zijn maandselectie tijdelijk gratis beschikbaar vanwege de coronacrisis. Gebruikers die zich nu aanmelden, krijgen tevens korting op de uitgebreide filmcollectie die Cinetree te huur aanbiedt in zijn videotheek.

Door de coronacrisis zitten veel Nederlands thuis van werk en school. Cinetree heeft daarom besloten zijn maandcollectie tot 6 april gratis aan te bieden. In die collectie zitten filmpareltjes als La vita è bella (1997) en Niemand in de stad (2018). Het platform belooft de komende weken ook meer nieuwe titels toe te voegen.

Een abonnement kost normaal 7,99 euro per maand. Klanten krijgen voor dat bedrag toegang tot de maandelijkse selectie (bestaande uit vijftien wisselende films en documentaires), alle korte films en artikelen. Ook krijgen abonnees 30% korting op huurfilms uit de videotheek van Cinetree.

Geïnteresseerden kunnen de gratis periode via de site activeren met de code samenthuis. Daarbij hoef je alleen een e-mailadres op te geven. Het abonnement stopt automatisch.

NieuwsFilm

meest populair