Algemeen

Nieuwe beelden 'Avengers: Infinity War' tonen Vision met opvallend kleurtje

Marvel-tekenaar Ryan Meinerding deelde een tweetal nieuwe concepttekeningen van de gesneuvelde held.

door Jeffrey Kouters om 14:58 in Algemeen
In Avengers: Infinity War verloor Wanda Maximoff (Elizabeth Olsens) haar grote liefde Vision (Paul Bettany) na de meedogenloze aanval van Thanos (Josh Brolin). Marvel-tekenaar Ryan Meinerding heeft nu via Instagram een alternatieve look gedeeld van de levenloze Vision.


Na zijn dood trok Vision al wat grijs weg, maar regiebroers Joe en Anthony Russo hebben ook met het idee gespeeld om hem volledig grijs te maken. Dat blijkt uit nieuw verschenen concepttekeningen.

Deze look is een duidelijke knipoog naar het kleurloze uiterlijk dat Vision een tijdje had in de stripverhalen van Marvel. Hij kreeg dit uiterlijk nadat hij weer tot leven was gebracht door Hank Pym.


Vision keert terug
De eerstvolgende keer dat Marvel-fans Vision weer zullen zien is in de serie WandaVision, die later dit jaar exclusief op Disney+ moet verschijnen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Kan mij nog herinneren dat ‘fans’ onwijs blij waren dat hij zou debuteren in Age of Ultron.
Was toen wel benieuwd. Uiteindelijk maar een slap karakter gebleken. Inhoudsloos, zit geen pit in en zijn krachten zijn mij ook nooit geheel duidelijk geworden(een mooi 1 op 1 gevecht met iemand ontbreekt)

Maybe dat die serie mijn mening veranderd over hem maar verwacht er weinig van.

Paulusie

Avatar

Die kleuren heeft hij op een gegeven moment ook in de comics. Dat gebeurd nadat hij gesloopt is omdat hij doordraaide. Vervolgens wordt hij weer opgebouwd maar mist hij een groot gedeelte van zijn persoonlijkheid. Dat zou nu dus ook kunnen gebeuren. Dus past het wel.

Eddie Singer

Avatar

De visie van Marvel op Vision ontbrak...

Jeroen Pasman

Avatar

Ik ben het eens met Frietgezicht.
Er had met Vision veel meer gedaan kunnen worden. Je ziet hem nauwelijks iets doen. Wel vind ik dat ze hem een gaaf superkostuum hebben gegeven, maar het komt nauwelijks tot z'n recht. Ook in de vervolgfilms zie je 'm nauwelijks. Ik had het leuker gevonen als ze hem een "stand alone" film hadden gegeven, en dán pas introduceren bij de Avengers. Dan was het allemaal wat mooier geweesr. Dit is een leuk karakter dat meer screentime verdiende

NieuwsFilm

meest populair