Celebrity

Robert De Niro, Ben Stiller, Danny DeVito roepen New Yorkers op thuis te blijven

Alles om het coronavirus tegen te houden.

door FilmTotaal om 08:00 in Celebrity
Praatjes vullen geen gaatjes. Althans, dat beweren Robert De Niro, Ben Stiller en Danny DeVito die net als de rest van Amerika het coronavirus een halt willen toeroepen. Tweeslachtig zijn en alsnog naar buiten gaan moet stoppen, vinden ze. Ridderlijk en op humoristisch wijze moedigen ze het New Yorkse volk dan ook aan om aan anderen te denken.

Iedereen kan maar beter naar de acteur uit Meet the Parents luisteren: "We moeten de verspreiding van het virus stoppen en dat kunnen we alleen samen." Collega's zoals de eerdergenoemde Stiller en DeVito beamen hetzelfde. Kijk beneden naar hun video's.


Kettingzaagkunst
"Het is niet alleen om onszelf te beschermen," legt De Niro (76 jaar) uit. "Maar ook om anderen te helpen en de oudere mensen die je liefhebt. Alsjeblieft. Ik hou je in de gaten," eindigt de acteur grappend en terugblikkend naar de bovengenoemde komedie van Jay Roach.

Stiller (54 jaar), wiens leven zuur werd gemaakt in die film door De Niro, staat daar honderd procent achter. Tegen de mensen die zich thuis vervelen zegt Stiller: "Neem de tijd om op adem te komen. Lees wat boeken, kijk wat films, neem een hobby. Ik heb altijd interesse gehad in kettingzaagkunst. Heb er alleen nooit tijd voor gehad."


Wijlen
De 75-jarige DeVito, nog niet zo lang geleden te zien in Jumanji: The Next Level, windt er ook geen doekjes om. Hij wil dat echt iedereen binnen blijft zodat bovenal jongere mensen niet geïnfecteerd kunnen raken en vervolgens oudere mensen ombrengen.

"Voordat je het weet ben ik er niet meer," legt DeVito uit en raadt zijn volgers dan ook aan om tv te kijken. It's Always Sunny in Philadelphia misschien?NieuwsFilm

meest populair