Algemeen

Uitgelekte beelden 'Avengers: Infinity War' tonen eerdere versie van Thanos' maan-aanval

Deze shots kregen Marvel-fans in Hall H exclusief te zien.

door Jeffrey Kouters om 14:55 in Algemeen
Marvel wist in aanloop naar de eerste trailer van Avengers: Infinity War een enorme hype op te bouwen. Fans op de San Diego Comic-Con kregen destijds al een exclusief voorproefje. Nu zijn er foto's van die speciale trailer verschenen.

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Marvel de eerste beelden van Infinity War toonde aan het publiek in Hall H op de San Diego Comic-Con (SDCC). Pas maanden later werd de eerste trailer gelanceerd.

De exclusieve trailer is nooit volledig online (in HD-kwaliteit) verschenen. The Direct heeft echter gespeurd naar goede screenshots en heeft deze gevonden.

De site heeft een aantal foto's gedeeld van het grote gevecht op Titan, waarvan een aantal shots dus al in de SDCC-trailer was verwerkt. Interessant om te zien is dat de kleuren duidelijk verschillen ten opzichte van het eindproduct.

Titan, de oude thuisplaneet van Thanos (Josh Brolin) die ten onder is gegaan omdat de bevolking niet wilde luisteren naar zijn radicale beschermingsplannen, zag er namelijk eerst stukken oranjer uit, zo blijkt.

Exclusieve trailer
Film
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Zo, wauw.. een donkere lucht..

Poeh..

Frietgezicht

Avatar

Hoop dat ik die versie van de film ooit te zien krijg!

Master Of Films

Avatar

Is dit het bewijs dat er ook een Snyder's Cut bestaat van Avengers: Infinity War?

ridjieddo

Avatar

Infinity War is toch wel de ultieme superhelden film. Endgame was misschien niet de afsluiting van de saga die aan alle verwachtingen voldeed (dat was onmogelijk, zeker na Infinity War), maar had toch ook zijn momenten (haast alle scenes met Thor, de trinity tegen Thanos, Cap met Mjolnir, Scarlet Witch tegen Thanos, Captain Marvel tegen Thanos, Iron Man met de Stones, Cap in de lift, America's ass, "so back to the future is just a bucnh of bullshit?!"). Ik heb vorige week beide back-to-back gekeken #geekgasm

Ereptile

Avatar

Endgame vind ik toch wel DE afsluiting van het MCU tot zover. Dat Thanos slaagde in Infinity War beloofde nog een een afsluiting.

Leuk dat FT ook de uiteindelijke versie van de film er bij zet. Andere websites waar ik dit las was dit niet het geval.

NieuwsFilm

meest populair