Celebrity

Jim Carrey gaat een 'corona-baard' laten staan: gaat dit de trend worden?

"Totdat we allemaal weer terug aan het werk zijn."

door FilmTotaal om 10:10 in Celebrity
Dagelijks neemt wereldwijd het aantal mensen toe dat besmet is met het coronavirus, zo ook in de Verenigde Staten. Yoghurt, wc-papier, schoonmaakdoekjes en soep in blik worden daar eveneens massaal gehamsterd. Lange en saaie dagen staan op de planning voor mensen die vastzitten in hun woning. Andere figuren, zoals Jim Carrey, maken gebruik van het moment voor wat humor.

Normaal past hij zijn sociale media toe voor politieke uitingen, maar sinds deze week heeft de 58-jarige Canadees ruimte gemaakt voor een uitdaging. De acteur (die lang geleden, toen de bioscopen nog open waren, in Sonic the Hedgehog te zien was) heeft onthuld zijn baard te laten groeien totdat de negatieve invloeden van het virus helemaal verdwenen zijn.Transformatie
Alsof Carrey een dagboek bijhoudt schrijft hij op Twitter: "Dag één, ik ga een baard laten staan totdat we allemaal weer terug aan het werk zijn. Ik zal regelmatig foto's plaatsen zodat je het mirakel van mijn betekenisloze transformatie kan bewonderen."

De grappenmaker uit tv-serie Kidding zou het leuk vinden als anderen zijn voorbeeld volgen. Eén actrice lijkt daar wel belangstelling voor te hebben, zij het aangepast. The New Mutants-actrice Maisie Williams gaf namelijk via het digitale platform door: "Ik zal dit doen met mijn okselharen."

NieuwsFilm

meest populair