'The Passion of the Christ'-vervolg wordt de beste film ooit

'The Passion of the Christ'-vervolg wordt de beste film ooit

Jim Caviezel weet het zeker!

Sommige films zijn uniek. Een daarvan is The Passion of the Christ, dat zich focuste op de laatste dagen in het leven van Jezus Christus. Nu werken regisseur Mel Gibson en acteur Jim Caviezel aan een vervolg.

Volgens Caviezel, die de vijfde versie van het script gelezen heeft, wordt het een meesterwerk. "Het wordt een meesterwerk. Het wordt de grootste film in de wereldgeschiedenis, dat geloof ik op basis van wat ik in mijn hart voel."

Unieke film
"Het is zo imperatief in deze tijd. Dit soort films kan je niet mee gemaakt krijgen. Tegenwoordig maken ze Marvel Comics-films. Je ziet Superman. Je ziet geen Jezus. Ik mocht de grootste superheld spelen die er ooit geweest is."

Natuurlijk kan je de passie die Caviezel overduidelijk voelt, bijna alleen maar waarderen. Maar het is de vraag of het publiek nog wel open staat voor dit soort projecten. Hoe dan ook, zijn films die tegenwoordig bakken geld opbrengen bijna alleen maar de superhelden-blockbusters. Daar komt bij dat Mel Gibson sinds de eerste film in 2004 uitkwam, behoorlijk wat controverses aan zijn naam heeft laten kleven.

Het vervolg zal draaien om de drie dagen tussen de dood van Jezus Christus en zijn wederopstanding.

NieuwsFilm

meest populair