Moet 'Black Widow' niet gewoon gelijk op Disney+ te zien gaan zijn?

Moet 'Black Widow' niet gewoon gelijk op Disney+ te zien gaan zijn?

Nieuwste Marvel-film lijkt voorlopig niet te verschijnen.

Of Disney en Marvel Studios overstag gaan om Black Widow op Disney+ te zetten, hangt af van vele factoren. Los van dat de film miljoenen zal opleveren voor Disney zouden ook bioscopen er niet blij mee zijn als de gegarandeerde kaskraker direct naar het thuiskanaal gaat.

Toch zouden vele fans de film graag op Disney+ zien verschijnen. En dit wordt nu gesteund door David Harbour, die de rol van Alexei Shostakov / Red Guardian speelt. In een Instagram Live video zei de acteur:


"Ik kijk er erg naar uit dat Black Widow verschijnt, als we die film ooit kunnen uitbrengen. Ik zou die film ook graag willen zien - weet je, ik heb die film niet gezien. Ik heb wat dingen gezien in ADR [Automated Dialog Replacement] en het ziet er echt goed uit.

En ik was er ook toen we de film opnamen, ik ben er echt enthousiast over. Maar ik zou de film zelf graag zien. Verdorie, ik zou hem zo op Disney + kijken."

Gaat het gebeuren?
Aangezien vele producties van Marvel op dit moment niet worden opgenomen en mogelijk zelfs niet eens worden bewerkt tijdens de post-productie is de kans groot dat ook de andere films in het Marvel Cinematic opgeschoven moeten worden.

Een belangrijke overweging om wél Black Widow op Disney+ te zien is de promotie voor dat kanaal. En de vraag is ook hoe de film mogelijk aansluit op The Falcon and the Winter Soldier, de eerste Marvel-serie op Disney+ die in augustus zou moeten verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair