Populariteit Disney+ is enorm toegenomen

Populariteit Disney+ is enorm toegenomen

Veel nieuwe aanmeldingen voor streamingdienst.

Met al tientallen miljoenen abonnees in bijvoorbeeld de States en in Nederland beleefde Disney+ waarschijnlijk een prima aftrap. De afgelopen periode liep het enthousiasme wat terug vanwege de beperkte originele content, maar nu is er een flink boost met nieuwe abonnees.

Dit meldt Forbes. Het aantal nieuwe abonnees is namelijk verdrievoudigd in de periode van 14 en 16 maart, ten opzichte van 7 tot en met 9 maart. De afgelopen twee weken zijn veel Amerikanen met de 'self-isolate' gestart vanwege het coronavirus. Ook veel scholen zijn gesloten.

Andere diensten zagen het aantal nieuwe abonnees - zij het in mindere mate - toenemen. Zo steeg het aantal niewe aanmeldingen bij Apple TV+ met "slechts" 10 procent.

Disney+
Uiteraard startte Disney gelijk een charme-offensief. Zo werd Frozen II online gezet en Onward verschijnt op 3 april (mogelijk ook in Nederland) op Disney+. En wie weet zet Disney snel Star Wars: The Rise of Skywalker online. De film is namelijk al eventjes op schijf verkrijgbaar aan de andere kant van de oceaan. Wat denk jij? En heb jij eigenlijk nog Disney+?

NieuwsFilm

meest populair