Algemeen

Zit Corona straks nog wel in de 'Fast & Furious'-films?

Het biermerk is al jaren te zien in de films.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Eigenlijk moest Fast & Furious 9 in mei dit jaar in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen, maar eerder deze maand werd duidelijk dat deze met een jaar is uitgesteld. Het zou ook zomaar kunnen dat er hier en daar nog gesleuteld gaat worden aan de film.

Naast de snelle auto's en onmogelijke actiescènes zie je in de Fast & Furious-films ook regelmatig zomerse biertjes voorbijkomen van het merk Corona, of Corona Extra. In de filmreeks wordt het merk zelfs benoemd als Dominic Toretto (Vin Diesel) "You can have any beer you want... as long as it's Corona" zegt tegen Brian O'Conner (Paul Walker) in The Fast and the Furious uit 2001.


Maar nu geen Corona meer?
AB InBev betaalt miljoenen aan Universal Pictures voor de product placement, naar verluidt al zo'n 15 miljoen dollar. Uitvoerend producent Neal Moritz noemde Corona al het "onofficiële bier van de franchise."

Nu de coronacrisis de film heeft opgeschoven voor maar liefst een jaar valt moeilijk te zeggen of het Mexicaanse biertje Corona terugkeert in de film. Vanaf 1 april 2021 zie je F9 - met of zonder Corona - in de wereldwijde bioscoopzalen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BillySavastano

Avatar

Wat een fakking onzin man, alsof je dalijk het woord corona niet meer mag uitspreken door een virus.. nigga please

GreenHornet

Avatar

Corona kan deze aandacht wel gebruiken

Timer

Avatar

Corona is Spaans voor kroon. Zullen ze dan ook een ander woord bedenken voor het gebruik in de monarchie en de tandheelkunde?

NieuwsFilm

meest populair