Algemeen

'Fantastic Beasts 3' toont epische toveroorlog!

De franchise gaat opbouwen naar de Tweede Wereldoorlog.

door Jim Pedd om 08:46 in Algemeen
De productie van Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 ligt voorlopig stil door het coronavirus. Maar dat wil niet zeggen dat castleden niet over de film kunnen vertellen. Zo laat acteur Dan Fogler weten dat het nog een episch avontuur wordt.

"Ik kan je zeggen dat ik het script heb gelezen en de ontwikkeling van de personages echt geweldig is. Het voelt weer heel erg als de eerste film, en dat vind ik erg mooi. Maar het leidt naar een gigantische oorlog tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog, dus je kan je voorstellen hoe grootschalig de gevechten worden."

Wanneer verder?
De vraag is natuurlijk wanneer de camera's van Fantastic Beasts 3 weer aan rollen. Dat weet niemand. "We wachten af, en ik denk dat als iedereen begint, het mechanisme weer in werking treedt en iedereen weer aan het werk kan. Ik hoop dat we snel weer mogen."

De film staat gepland voor release op 12 november 2021.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Ik ben al afgehaakt na deel 1.
Echt hoor, de hoofdpersoon is gelijk al zo'n enorme kneus. Kon er geen gevoel van medeleven ofzo bij krijgen.

Was verder dan ook een film met iritante karakters en moeilijk gedoe.

milo007

Avatar

De tweede viel fel tegen hoewel het wel enkele goeie scenes had, Depp was goed gecast als Grindewalt. Khoop dat deze 3e geen oorlogsfilm wordt.

Warhasbegun

Avatar

Ik hoopte eigenlijk dat deze film weer wat kleinschaliger werd, de grootse actiescenes zoals de eindscene in de tweede film vind ik altijd maar overdreven en haalt me uit het verhaal

SoloSlim

Avatar

De eerste was goed.
Spijtig dat ze dit weer uitmelken.

Master Of Films

Avatar

Ik kijk alleen Fantastic Beasts 3 als Amber Heard ook meedoet.

MattOMatic

Avatar

Ik denk dat "grootschalige gevechten" en "gigantische oorlogen" niet per definitie voor een betere film zorgen. Maar wie weet, hopelijk maken ze er een goede film van.

ReidMeane

Avatar

Mijn reactie op Master of Films; ik betwijfel of weet het eigenlijk vrijwel zeker dat Amber Heard echt niet mee zal doen in het 3e deel want gezien zij en Johnny Depp de grootste ruzie hebben, kan ik me dat echt niet voorstellen. Hoe graag ik ook haar wel wil zien in de 3e Fantastic Beasts-film.

NieuwsFilm

meest populair