Algemeen

Fantheorie: Supreme Leader Snoke is een kloon van een klassieke schurk

Een nieuwe theorie over de Star Wars-franchise!

door Jim Pedd om 17:55 in Algemeen
In de twee jaar tussen The Force Awakens en The Last Jedi, hoorden we heel wat geruchten over de oorsprong van Supreme Leader Snoke. Nu is er een nieuwe om aan het lijstje toe te voegen.

Fans dachten onder meer dan Snoke niemand minder dan de legendarische Darth Plagueius was. Ook was het de theorie dat we in The Last Jedi diens thuisplaneet zouden zien, en dat hij een vrouw was. Maar al die verhalen bleken niets waard op het moment dat Kylo Ren hem door midden hakte. En later bleek hij zelfs niets meer dan een pop te zijn, gemaakt door Palpatine.

Nieuwe theorie
Nu is er nog een nieuwe theorie. We weten nu dankzij The Rise of Skywalker dat Snoke niets meer dan een kloon is, gemaakt door Palpatine om zijn kwaadaardige plannen te bevorderen. Maar van wie is hij dan een kloon?

Fans denken nu te weten van wie, namelijk van Grand Moff Tarkin. Die ging dood toen de eerste Death Star ontplofte, maar wie weet is hij dus gekloond door Palpatine. Oordeel zelf:
8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Disney is echt de weg kwijt

Goku32

Avatar

Wow het word er allemaal niet beter op. Als je deze onzin gaat uit kramen Disney

Maac

Avatar

Wat een verschrikkelijke franchise. Alles wat ermee te maken heeft, van de films tot de pluche knuffels tot de berichtgeving over belabberde (fan)theorieën en andere zwakke verzinsels om het hele zooitje interessant te houden.

Gremlin06

Avatar

titel klopt niet: Palpatine moet Tarkin zijn

Darthmar

Avatar

Ze hadden zoveel kunnen doen en gek genoeg suggeren ze zelf erop los maar doen ze er niks mee. In de boeken wordt Palpatine geroepen vanuit de onbekende regionen daarom bouwt hij een basis op Jakku. Wat doen ze er mee niks. Snoke zegt dat hij er al was voor het keizerrijk. Wat doen ze? Ze maken van Snoke een kloon. Her leek wel of de ene helft van Lucasfilm niet wist waar de andere helft mee bezig was. Er was geen plan. Geen idee. Het was gaaf geweest als Snoke weer was opgedoken. Had van hem een ultieme Sith lord gemaakt. Eentje die eeuwen lang vanuit de schaduwen had toegekeken. De oorspronkelijke Sith keizer? Iemand waar Palpatine geeneens van af wist. Er wss zoveel mogelijk.

Hiss

Avatar

Als het om theorieën gaat over de laatste trilogie, dan kun je beter spreken van een theorie; niet van een fantheorie.
Fans vragen zich niets meer af omtrent deze films, anders ontploft hun hoofd. Negeren is beter.

Lord_jaron

Avatar

Ja het moment waarop je doordraait en alles dooreenslaat wat een debiele theorie

NieuwsFilm

meest populair