Iron Man en dikke Thor op foto's 'Avengers: Endgame'

Deze setfoto's zag je nog niet eerder.

In slechts een paar weken zijn alle bioscopen wereldwijd op slot gegaan. Logisch ook, aangezien het coronavirus de wereld in zijn greep heeft en het nog niet te voorspellen valt wat de impact op langere termijn is. De Marvel-fans moeten ergens wel blij zijn dat dit niet verleden jaar gebeurde.

Ongeveer een jaar geleden verscheen namelijk de afronding van de Infinity Saga van het Marvel Cinematic Universe met Avengers: Endgame (en even later Spider-Man: Far From Home) in de wereldwijde bioscoopzalen. En naar die film werd uitgekeken door vele miljoenen fans.

Nieuwe setfoto's Endgame
Hieronder zie je nieuwe foto's vanaf de set van Endgame, de film van regisseurs Anthony en Joe Russo. Hieronder zie je eerst een foto met Elizabeth Olsens Wanda Maximoff / Scarlet Witch en Benedict Cumberbatchs Stephen Strange / Doctor Strange. In de foto van een niet gebruikte scène wordt Doctor Strange geholpen bij het tegenhouden van het water.

Bekijk de afbeelding
En onderstaande foto laat ons Chris Hemsworths Thor en Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man zien! Heb jij Endgame in deze rustige dagen al een keertje teruggekeken?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair