Algemeen

Disney maakt bekend of 'Black Widow' snel op Disney+ verschijnt

De Marvel-film gaat gewoon naar het witte doek.

door Bram de Groot om 12:48 in Algemeen
Er was de afgelopen weken nogal wat onrust rond de release van Black Widow, de door het coronavirus uitgestelde blockbuster. Komt de Marvel-film nou wel of niet via Premium Video on Demand of mogelijk zelfs Disney+ uit?

Dit weekend verscheen er nog het bericht dat Disney overweegt om de film van Cate Shortland op Disney+ uit te brengen. Dit omdat Disney op zoek zou zijn naar geld. Meer abonnee's via Disney+ zou een oplossing kunnen zijn.

Disney geeft opheldering
Via Comic Book Movie is nu duidelijk dat The Walt Disney Company geenszins van plan is om Black Widow-solofilm uit te brengen op Disney+. CBM nam contact op met Disney en kreeg te horen dat de film - zoals eerder gemeld - gewoon eerst op het witte doek verschijnt, al is een verschijningsdatum nog niet bekend.

Maar wanneer komt Black Widow dan wel uit? Dit is dus nog compleet onbekend. De kans bestaat dat de bioscopen in de States nog vele maanden dicht blijven. Onlangs opende China weer zo'n 500 bioscopen, maar die zijn verleden week weer (deels) gesloten.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Nee, tuurlijk komt de fi niet op Disney +. Ben een beetje klaar met al die sukkels die geruchten de wereld in brengen en door alle internet sites opgepikt worden terwijl iedereen wel weet dat er niks van klopt.
Als ze al de intentie hadden om de film online te gooien dan eerst achter een betaalmuur voordat het op disney+ komt. Onzin allemaal, men wacht maar gewoon een keer

GreenHornet

Avatar

de film zal eerst als verhuur of buy optie komen en 8 weken later op D+ net als alle andere films die nu eerder uitgebracht worden.

Rick Dalton

Avatar

8 maanden bedoel je Hornet?

Master Of Films

Avatar

8 weken later op D+. Ik dacht 8 uur later. Smiley face

Rick Dalton

Avatar

Ik dacht dat ze 8 a 9 maanden na de bios release de film op D+ zouden zetten. Nu spreek ik ovrr normale omstandigheden, waar op moment natuurlijk niet inzitten.

Fluffer

Avatar

Zoals ik al eerder vermelde is de releasedatum van black widow verplaatst naar februari 2021.

Master Of Films

Avatar

Fluffer "Zoals ik al eerder vermelde is de releasedatum van black widow verplaatst naar februari 2021."
En wat is je bron?

robinerissema_

Avatar

Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat we Natasha gaan zien, en ze verdient gezien te geworden op t witte doek.

Fluffer

Avatar

@master of films: coming soon .net ,check de releasedatums van films .

NieuwsFilm

meest populair