Algemeen

Zack Snyder onthult nieuwe details over 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Tijdens een livestream vertelde Snyder heel wat nieuws.

door Jim Pedd om 14:58 in Algemeen
Gisteren gebeurde er iets interessants op het internet. Regisseur Zack Snyder streamde live Batman v Superman: Dawn of Justice en voorzag de film van commentaar. Zo gaf hij tekst en uitleg bij scènes en dat hielp bij het begrijpen van de film.

Snyder streamde de film op Vero. Zodra we het moment van de film bereikten waarop Bruce Wayne informatie van LexCorp decodeert en bezocht wordt door een futuristische versie van Barry Allen, begon Snyder met de onthullingen.

De onthullingen
Snyder vertelde allereerst dat hij denkt dat het Barry is die Bruce Wayne liet slapen en de Knightmare-scène liet meemaken. Daarnaast maakte Barry daarvoor gebruik van de Cosmic Treadmill. De reden? Zodat Bruce kon zien wat de toekomst zou brengen als Lois Lane om het leven zou komen.

Verder vertelde Snyder dat in zijn vijf films durende verhaal, het de bedoeling was dat Bruce uiteindelijk terug in de tijd zou reizen. Hij zou dan hulp moeten krijgen van onder meer Cyborg.

Het was namelijk ook Cyborg die Barry Allen hielp met het reizen door de tijd. Grappig is trouwens dat Snyder ook niet zeker weet wat de Knightmare-scène precies betekent, dat is en blijft een punt waar iedereen over mag speculeren.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair