3 gave sci-fi films die gewoon op Netflix staan!

Veel goede sciencefiction op Netflix.

Er staan veel opvallende sciencefictionfilms op Netflix. Soms barslecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder zie je drie sci-fi films die zeker de moeite waard zijn!

Ready Player One (2018)

Regie: Steven Spielberg | Hoofdrollen: Tye Sheridan, Olivia Cooke en Ben Mendelsohn

Deze sci-fi film gebaseerd op het gelijknamig boek van Ernest Cline verscheen nog niet zo heel lang geleden. De film laat een dystopische toekomst in 2045 zien en volgt een jongen die dol is op een hightech VR-gaming/leefwereld. De prijzige scifi-film was een succes en werd goed ontvangen! Nog niet gezien? Gewoon even doen!



2001: A Space Odyssey (1968)

Regie: Stanley Kubrick | Hoofdrollen: Keir Dullea, Gary Lockwood en William Sylvester

Een klassieker uit het sciencefictiongenre en een grote ook. Deze Kubrick-film behandelt thema's als de menselijke evolutie, kunstmatige intelligentie, technologische ontwikkelingen, buitenaards leven en reïncarnatie. Nog altijd wordt 2001: A Space Odyssey gezien als één van de beste films ooit gemaakt. Er is dus geen enkele reden waarom je deze niet zou kijken.



Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Regie: Luc Besson | Hoofdrollen: Dane DeHaan, Cara Delevingne en Clive Owen

In tegenstelling tot Ready Player One wist deze prijzige sciencefictionfilm van Luc Besson (Lucy, Leon) niet uit te groeien tot een succes. De film met Dane DeHaan en Cara Delevingne bleek zelfs een flop. Toch zijn er genoeg liefhebbers van deze film die duidelijk de grenzen opzoekt. Wat zeg jij?



NieuwsFilm

meest populair