"Mary Poppins" voegt zich bij de cast van 'Soof 3'

"Mary Poppins" voegt zich bij de cast van 'Soof 3'

Het ensemble van de Nederlandse 'Bridget Jones' breidt zich uit.

Fans van Soof - en dat zijn er nogal wat - kunnen zich verheugen op het derde deel. Deze stond gepland voor het einde van 2020, al is de kans groot dat dit op losse schroeven is komen te staan.

Lies Visschedijk zal uiteraard weer te zien zijn als het titelpersonage. Verder keren ook Fedja van Huêt, Dan Karatyterug. Elise Schaap, die te zien was in de televisieserie Soof: een nieuw begin doet ook mee.

Liesbeth List
Maar er zullen ook nieuwe personages te zien zijn, waaronder Noortje Herlaar. Deze actrice brak door met haar hoofdrol in de theatershow Mary Poppins. Deze rol herhaalde ze voor de Nederlandse nasynchronisatie van Mary Poppins Returns.

Daarnaast speelde ze de onlangs overleden Liesbeth List in de televisieserie Ramses. En als je niet met je ogen knipperde, kon je Herlaar ook in The Hitman's Bodyguard zien. Bij de kleintjes is ze vooral bekend als de stem van Anna in Frozen.

Slecht nieuws
In het derde deel heeft Soof haar leven eindelijk op de rit. Haar restaurant doet het goed en ook haar privéleven is in orde. Maar Soof zou Soof niet zijn als ze rustig achterover zou leunen.

En net wanneer ze slecht nieuws krijgt, komt haar dochter thuis met een verloofde. Het aanstaande huwelijk is een uitstekende manier om haar zorgen te kunnen vergeten. Zal Soof eindelijk accepteren dat ze ook niet alles alleen kan?

NieuwsFilm

meest populair