3 gave fantasyfilms die gewoon op Netflix staan!

3 gave fantasyfilms die gewoon op Netflix staan!

Veel fantasierijke films met de nodige epische actie op Netflix.

Er staan veel opvallende fantasyfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie epische fantasyfilms die zeker de moeite waard zijn!

Warcraft (2016)

Regie: Duncan Jones | Hoofdrollen: Toby Kebbell, Travis Fimmel en Dominic Cooper

Ook bekend onder de titel Warcraft: The Beginning moest dit een eerste deel worden in een reeks films gebaseerd op de bekende game. Dit is er (tot op heden) niet van gekomen, maar dat neemt niet weg dat Warcraft voldoende episch vermaak biedt voor de liefhebbers. En die zijn er waarschijnlijk genoeg.



The Lord of the Rings (2001 - 2003)

Regie: Peter Jackson | Hoofdrollen: Elijah Wood, Ian McKellen en Viggo Mortensen

Ondanks dat velen deze films al hebben gezien, mogen ze niet ontbreken. Met een speelduur van gezamenlijk zo'n tien uur zou je de epische Lord of the Rings-fantasytrilogie ook als een tiendelige miniserie kunnen kijken. Ze staan alle drie op Netflix, De latere The Hobbit-trilogie ontbreekt. En dat is geen enorme straf, aangezien LOTR met kop en schouders boven die reeks uitsteekt. Toch?



Bright (2017)

Regie: David Ayer | Hoofdrollen: Will Smith, Joel Edgerton en Noomi Rapace

Duidelijk niet een enorme hoogvlieger, maar wel een vermakelijke epische film over een wereld waarin orcs en mensen samenwonen en leven, vaak tegen wil en dank. En dan zijn er ook nog elfen. Maar er is meer magie in deze film die zo'n beetje geldt als de eerste echte grote Netflix-blockbuster. Een vervolg zou in de maak zijn. Zit jij daar op te wachten?



NieuwsFilm

meest populair