Netflix

3 gave fantasyfilms die gewoon op Netflix staan!

Veel fantasierijke films met de nodige epische actie op Netflix.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan veel opvallende fantasyfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie epische fantasyfilms die zeker de moeite waard zijn!

Warcraft (2016)

Regie: Duncan Jones | Hoofdrollen: Toby Kebbell, Travis Fimmel en Dominic Cooper

Ook bekend onder de titel Warcraft: The Beginning moest dit een eerste deel worden in een reeks films gebaseerd op de bekende game. Dit is er (tot op heden) niet van gekomen, maar dat neemt niet weg dat Warcraft voldoende episch vermaak biedt voor de liefhebbers. En die zijn er waarschijnlijk genoeg.The Lord of the Rings (2001 - 2003)

Regie: Peter Jackson | Hoofdrollen: Elijah Wood, Ian McKellen en Viggo Mortensen

Ondanks dat velen deze films al hebben gezien, mogen ze niet ontbreken. Met een speelduur van gezamenlijk zo'n tien uur zou je de epische Lord of the Rings-fantasytrilogie ook als een tiendelige miniserie kunnen kijken. Ze staan alle drie op Netflix, De latere The Hobbit-trilogie ontbreekt. En dat is geen enorme straf, aangezien LOTR met kop en schouders boven die reeks uitsteekt. Toch?Bright (2017)

Regie: David Ayer | Hoofdrollen: Will Smith, Joel Edgerton en Noomi Rapace

Duidelijk niet een enorme hoogvlieger, maar wel een vermakelijke epische film over een wereld waarin orcs en mensen samenwonen en leven, vaak tegen wil en dank. En dan zijn er ook nog elfen. Maar er is meer magie in deze film die zo'n beetje geldt als de eerste echte grote Netflix-blockbuster. Een vervolg zou in de maak zijn. Zit jij daar op te wachten?5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

The hobbit is wel altijd leuk om samen met de rings films te bekijken. Nuja aangezien ik de extended version prefereer kijk ik ze wel alle 6 op DVD.

Hiss

Avatar

De extended versies van Lord of the Rings vond ik ook vele malen beter dan de bioscoop releases. Het eerste deel vond ik in de bioscoop zelfs teleurstellend, maar toen ik de langere versie had gezien vond ik de film veel beter geworden. Bij de Hobbit heb ik slechts van de eerste 2 delen de langere versie gezien, maar dat vond ik niet zoveel toevoegen eigenlijk.

Fluffer

Avatar

Ik vind de hobbit trilogy minstens even goed als The lord of The rings ,de eerste was wat zwak maar dat kan van deel 2 van LOTR (The two towers ) ook gezegd worden .
Bricht niet gezien en warcraft had bedenkelijke CGI .

David Mills

Avatar

Te lord of the rings trilogy is fantastisch maar de Hobbit vind ik meer van hetzelfde en is vermoeiend om naar te kijken. In tegenstelling tot Fluffer vond ik The two Towers niet zwak.

Goku32

Avatar

Fluffer, bright is wel een geinige film. Het is geen topper of net als lord of the rings dat is. Maar wel een vermakelijke film

NieuwsFilm