Netflix

3 brute horrorfilms die nu gewoon op Netflix staan

Veel horrorfilms op Netflix. Welke van deze suggesties ga jij nog kijken?

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan veel opvallende horrorfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie gruwelijke horrorfilms die zeker de moeite waard zijn!

Bram Stoker's Dracula (1992)

Regie: Francis Ford Coppola | Hoofdrollen: Gary Oldman, Keanu Reeves en Anthony Hopkins

Deze horrorfilm van Francis Ford Coppola en met Gary Oldman als Count Dracula / Vlad the Impaler is één van de beste films over de bloeddorstige vampier Dracula ooit gemaakt. Ook zijn er rollen voor veel andere grote namen, waaronder Keanu Reeves, Winona Ryder, Richard E. Grant, Anthony Hopkins en zelfs Monica Bellucci. Niet gezien? Doen!A Quiet Place (2018)

Regie: John Krasinski | Hoofdrollen: Emily Blunt, John Krasinski, Millie Simmonds

Deze horrorfilm maakte in 2018 veel indruk, vooral omdat deze grotendeels in doodse stilte afspeelt. Pas als de monsters in de buurt komen, komt er ook geluid bij kijken. Opvallend is ook de rol van de dove actrice Millie Simmondsen haar cochleair implantaten. Waarschijnlijk verschijnt het tweede deel begin september in de bioscoop.Insidious (2010)

Regie: James Wan | Hoofdrollen: Patrick Wilson, Rose Byrne en Ty Simpkins

Dit is de zoveelste succesvolle en vermakelijke horrorfilm van regisseur James Wan, de man achter de Saw en The Conjuring-franchises. Ook deze film kreeg de nodige - zwakkere - vervolgen. Er werd ook gesproken over een cross-over met Sinister van Scott Derrickson. Overigens vind je op Netflix ook de recente prequelfilm Insidious: The Last Key.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xaid

Avatar

Ja voor iemand die nog nooit een horrorfilm heeft gekeken zijn dit indd gruwelijke horrorfilms ????

Decepticon

Avatar

Bram Stoker's Dracula wil ik wel weer eens zien, die heb ik volgens mij op vhs, maar heb ik al jaren niet meer gezien.

A Quiet Place heb ik op blu-ray, die ga ik weer kijken zodra deel 2 in de bios draait.

Insidious is een goede horrorfilm, maar heeft voor mij eigenlijk geen herkijk waarde. Ino niet zo goed als The Conjuring.

Mav Damian

Avatar

Bram Stoker's Dracula heb ik nog niet gezien, maar Insidious vind ik maar een matige horrorfilm. Gewoon een hap-slik-film voor mij.

WouterC

Avatar

Een Netflix horrorfilm tip: Veronica

Die vond ik zeer goed.

PRIME

Avatar

The Witch van a24 schijnt ook goed te zijn.

Decepticon

Avatar

The VVitch is imo zeker een goede horrorfilm, maar het is een arthouse horror en is, net zoals Midsummar, niet voor iedereen.
Daar waar ik Midsummar maar een saaie film vind, is The VVitch echt verrekte spannend met een hele spannende vroegere setting en goed grauw kleurenpalet, wat meedraagt aan de sfeer.

Sunspot

Avatar

Insidious is leuk.

A Quite place nog steeds moeten kijken, wel scenes gezien, ziet er vet goed uit.

Dracula kan ik me vaag herinneren als kind, misschien eens herkijken

Vleeshaak

Avatar

Als dit de "bruutste" horrorfilms zijn die Netflix nu heeft heb ik zeker geen spijt dat ik men abonnement drie maanden terug heb opgezegd.

NieuwsFilm