Algemeen

Heeft Marvel deze topactrice op het oog voor grote rol in 'Doctor Strange 2'?

De opgestapte regisseur Scott Derrickson verklapt hier mogelijk iets over zijn plannen voor het vervolgdeel.

door Jeffrey Kouters om 12:43 in Algemeen
Staat Natasha Lyonne op de radar van Marvel voor een rol in Doctor Strange in the Multiverse of Madness? De actrice lijkt in ieder geval gepeild te zijn door Scott Derrickson, zo hint de vertrokken regisseur via Twitter.

Scott Derrickson legde onlangs zijn regietaken voor Doctor Strange 2 neer vanwege zijn creatieve meningsverschillen met Marvel. Vermoedelijk staat niemand minder dan topregisseur Sam Raimi (Spider-Man) nu aan het roer van de magische productie, al heeft Marvel zijn naam nog niet officieel bevestigd.

Plannen in prullenbak?
Via Twitter lijkt Derrickson nu een tipje van de sluier op te hebben gelicht over zijn plannen voor de sequel. Hij schrijft namelijk dat hij vorig jaar een etentje heeft gehad met Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange is the New Black) en dat de twee hebben gesproken over 'the multiverse'.

Nu Derrickson hier zo openlijk over praat, lijkt de kans niet heel groot dat Lyonne nog betrokken is bij het project. Welke rol zou Derrickson voor haar in gedachten hebben gehad?


Doctor Strange in the Multiverse of Madness verschijnt nu op 5 november 2021 in de bioscopen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

Ja echt een topactrice
Vooral bekend door een bijrol in American pie

Scheerzeep

Avatar

@Marklar

Ik zou je echt Russian Doll en Orange is the New Black willen aanraden om een beter beeld van Lyonne te krijgen. Geloof me; ze is fantastisch. Inderdaad, misschien niet de eerste naam die je bedenkt voor een Marvel-film, maar dat maakt een casting - in mijn ogen - juist vele malen interessanter.

SunChaser

Avatar

Topactrice?
Ze is niet slecht maar ze kan maar een rol spelen

ReidMeane

Avatar

Een topactrice die ik helemaal niet ken. Ik heb Russian Doll en Orange Is The New Black nooit gekeken en zal ik ook nooit kijken. Met topactrice had ik eerder aan een bekende Hollywood-actrice gedacht.

Master Of Films

Avatar

Aah. Ik zie dat mijn reactie "wie?" is weggehaald. Subtiel. Nou nee.

Om het nog beter te verklaren van mijn eerdere weggehaalde "wie?" comment. Ik heb precies dezelfde gedachten als ReidMeane. Let wel, Ik heb Netflix.

Enfin. Wat de schrijver van deze artikel ook mag denken van haar is prima. Maar topactrice in de artikel kop schrijven getuigt niet van objectieve berichtgeving. Dat is geen kritiek, maar slechts een observatie.

Verder heeft Marvel toch al eerdere kneitergoede topactrices in huis gehaald. Zoals Scarlett Johansson & Florence Pugh. Ik kan mij vergissen, maar waren deze dames ooit topactrices genoemd bij Black Widow artikelen?

Ang3l

Avatar

Hele leuke actrice, maar een flinke dr stange rol als vrouw zou vooral Clea kunnen zijn. En dat zie ik 'r niet doen.

Frietgezicht

Avatar

Ik heb wel Orange is the New Black verplicht meegekeken en ze viel totaal niet op. Ze speelt een rol ja maar met al die vrouwen weet ze er niet bovenuit te steken.

NieuwsFilm