Nieuwe monsterontwerpen 'Godzilla vs. Kong' gelekt

Via een gelekte speelgoedlijn krijgen we een eerste blik op de schepsels uit de langverwachte monsterfilm.

De langverwachte monster mash-up Godzilla vs. Kong staat vooralsnog gepland voor een bioscooprelease in november, maar het is nog onduidelijk of de coronacrisis ook in dit geval roet in het eten zal gooien.

Wat betreft de film zelf, weten we nog maar weinig over het verhaal. We weten wel dat Adam Wingard (You're Next) regisseert en het script uit de pen komt van Terry Rossio (Pirates of the Caribbean- en National Treasure-franchises). Daarnaast zijn de opnames vorig jaar april al afgerond en zou de film nagenoeg klaar zijn.

Als warmhoudertje hebben we vandaag een aantal afbeeldingen van een speelgoedlijn die rondom de film is gemaakt. Godzilla-Movies.com wist de kiekjes te bemachtigen. Meest interessant zijn het nieuwe monster genaamd Nozuki en 'Mega Godzilla', een mix van de traditionele Godzilla en MechaGodzilla uit de klassieke films van Toho. King Kong heeft verder een bruut wapen tot zijn beschikking.

Natuurlijk is het niet 100% zeker dat we deze personages ook precies zo zullen zien in de film, maar het is een mooie indicatie van wat we kunnen verwachten. De menselijke hoofdrolspelers van de Warner Bros. Pictures-productie zijn Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, Julian Dennison, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair