Algemeen

'Black Widow' vult gaten in uit 'The Infinity Saga'

Natasha Romanoff van Scarlett Johansson was een bezig bijtje.

door Bram de Groot om 13:54 in Algemeen
Het mag ondertussen duidelijk zijn dat Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow van actrice Scarlett Johansson het einde van The Infinity Saga niet haalde. Toch keert ze dit jaar in de solofilm Black Widow terug in het Marvel Cinematic Universe.

Het was al even duidelijk dat we veel over het verleden van de belangrijkste Black Widow te zien krijgen. Maar veel daarvan zal niet uit haar jeugd komen. Een groot deel zal zich namelijk tijdens The Infinity Saga afspelen. Marvel Studios-baas Kevin Feige gaf uitleg aan Total Film.


"De eerdere films hintten naar Natasha Romanoffs achtergrondverhaal en we gaan het op een geheel onverwachte manier benaderen. Ze heeft in die tijd heel veel gedaan, ook als we haar in de andere films zien, en sommige mensen zullen het verrassend vinden."

Nieuwe foto van Natasha Romanoff
Via Total Film verscheen ook onderstaande nieuwe foto waarop we de Avenger zien. Ze schuilt voor twee andere Black Widows die naar op zoek lijken te zijn. Cate Shortlands Black Widow verschijnt begin november in de bioscoop.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Ben benieuwd. Normaal heb ik niet veel met ''prequel'' verhalen, maar Marvel heeft sinds Iron Man 3 niet meer teleurgesteld.

SunChaser

Avatar

Wie kopt hem in?
Over gaten vullen van Black Widow. Ik waag me er niet aan volwassen als ik ben.

SunChaser

Avatar

Prime: bedoel je niet ná Iron man 3? Wat een prul was dat zeg.

Rutherford

Avatar

SunChaser, het zijn niet de gaten van Black Widow die gevuld worden. Maar zij vult de gaten. Daar heb ik geen interesse in.

PRIME

Avatar

Eh ja, dat bedoel ik.
IM3 was echt drama.

Decepticon

Avatar

En op de achtergrond zie je de rechtse Widow met een gigantische afro, hoezo stealth......

RyaneWaldu

Avatar

Toen ik 9 jaar oud was en iron man 3 was net uit vond iedereen de film zo goe
Ik vond het toen nogvbest ok omdat actie het enige was wat telde voor de jongsten marvels grootste publiek (endgame -popcultuur voor de hedendaagse kinderen
,nu een 6,9 op 10 vanwege een niet al te sterk verhaal maar mooie ptsd boodschap

GreenHornet

Avatar

Vul liever het gat van Florence

NieuwsFilm