'Black Widow' vult gaten in uit 'The Infinity Saga'

Natasha Romanoff van Scarlett Johansson was een bezig bijtje.

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow van actrice Scarlett Johansson het einde van The Infinity Saga niet haalde. Toch keert ze dit jaar in de solofilm Black Widow terug in het Marvel Cinematic Universe.

Het was al even duidelijk dat we veel over het verleden van de belangrijkste Black Widow te zien krijgen. Maar veel daarvan zal niet uit haar jeugd komen. Een groot deel zal zich namelijk tijdens The Infinity Saga afspelen. Marvel Studios-baas Kevin Feige gaf uitleg aan Total Film.


"De eerdere films hintten naar Natasha Romanoffs achtergrondverhaal en we gaan het op een geheel onverwachte manier benaderen. Ze heeft in die tijd heel veel gedaan, ook als we haar in de andere films zien, en sommige mensen zullen het verrassend vinden."

Nieuwe foto van Natasha Romanoff
Via Total Film verscheen ook onderstaande nieuwe foto waarop we de Avenger zien. Ze schuilt voor twee andere Black Widows die naar op zoek lijken te zijn. Cate Shortlands Black Widow verschijnt begin november in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair