Video

Trailer 'Extraction' van regisseurs 'Avengers: Endgame'!

Chris Hemsworth in nieuwe film van de Russo Brothers.

door Bram de Groot om 16:47 in Video
Samen met acteur Chris Hemsworth hebben Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) - als producenten - een nieuwe film gemaakt: Extraction, binnenkort te zien op Netflix!

In de actiethriller speelt de Thor-acteur de rol van een schimmige huurmoordenaar. Hij is overigens niet het enige Marvel-gezicht in de film. Ook voor David Harbour (Black Widow) heeft een rol. Andere personages worden gespeeld door Derek Luke (Self/less), Manoj Bajpayee (Baaghi 2) en Marc Donato (Sick Boy). Check hieronder de eerste trailer voor de Netflix-blockbuster Extraction!


Extraction volgt de huurmoordenaar van Hemsworth, die wordt ingehuurd om de zoon van een internationale misdadiger op te sporen. Hij is ontvoerd en moet weer heelhuids naar huis terugkeren.

De thriller, eerder werd aangekondigd met de titel Dhaka, is opgepakt door regisseur Sam Hargrave en moet op 24 april op Netflix staan. En zo hebben we toch nog een beetje een nieuwe blockbuster in deze duistere dagen. Hieronder een eerdere poster.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Headzz76

Avatar

".....toch nog een beetje een nieuwe blockbuster ....."
Yep, een prima tijdsbesteding voor deze dagen. Kijk al zo veel films, deze zou er wel eens uit kunnen springen qua kijkplezier.

Jamal M

Avatar

Ziet er niet slecht uit! Mooie zandachtige beelden & geweldige camera werk! Hebben duidelijk wat opgestoken van de Russo brothers zo te zien. Laten we hopen dat het GEEN Michael Bay film word, zijn laatste film 9 Underground ofzo iets weiger ik te kijken.
Deze ga ik zeker kijken..

DaanPF

Avatar

Hoop niet dat die trailer teveel laat zien. Heb een beetje het gevoel nu dat ik de film al heb gezien.. XD ... Ziet er goed uit!

NieuwsFilm

meest populair